Szinte már minden országban elterjedt az Aldi pénztárosainak híre, miszerint olyan gyorsan húzzák le a termékeket a kasszánál, hogy a vásárlók alig győzik tartani velük a lépést. Kiderült, hogy már olyan weboldal is létezik, ahol a vásárlók megoszthatják a saját tapasztaltaikat arról, hogyan próbálják lassítani a bevásárlóközpont munkatársait.

Aldi Checkout Challenge néven található meg az az oldal, ahol a vásárlók megoszthatják másokkal a saját tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogyan próbálják meg lassítani az Aldi munkatársait a kasszánál.

Az üggyel kapcsolatban megkeresték az Aldit is, arra kérték őket, hogy magyarázzák el, miért ilyen gyorsan a dolgozók. Azt a választ kapták, hogy a személyzet tagjait arra próbálják ösztönözni, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek, mert ez segít alacsonyan tartani az árakat - írja a Metro.

Lehullt a lepel! Kiderült, miért olyan gyorsak az Aldi pénztárosaiForrás: Aldi

Hozzátették, hogy a pénztáraik 40 százalékkal gyorsabban haladnak, mint más boltoknál.

Továbbá elmondták, hogy megértik, ha némely vásárlónak túl gyors a tempó, már tanítják a kollégáknak, hogyan módosítsanak a sebességükön, hogy az megfeleljen az adott vásárló tempójának.