Így viseld a vállvillantós felsőt

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ejtett vagy kivágott vállú felsők és ruhák az idei nyár legtrendibb darabjai lesznek.
Forrás: F&F

A szexisen kivillanó vállak az egyik legmenőbb lesz a nyári trendek közül. A hófehér fodros-bodros daraboktól kezdve, a gyönyörű virágmintás hímzéseken keresztül a színpompás darabokig, a választék hatalmas az ejtett vállú felsők és ruhák között.

Forrás: F&F

Válasszunk mellé világos hímzett vagy fehér kivágott skinny farmert, de ha kedveljük a kontrasztokat, akkor egyészen sötétkék vagy fekete faremert vagy szoknyát is párosíthatunk hozzájuk. Viseljük kontyban a hajunkat és vegyünk fel nagy, karika fülbevalókat.

Forrás: F&F

Ezek a felsők és ruhák egyszerre kényelmesek és csábítóak. Viseljünk hozzájuk pánt nélküli melltartót és mindenképpen használjunk napvédő krémet. Ha mintás aljú felső választunk, akkor hagyjuk érvényesülni a díszítéseket, ellenkező esetben tűrjük be a magas derekú farmerunkba, sortunkba vagy szoknyánkba.

Forrás: F&F

Válasszunk fekete-fehér darabokat, amiktől kifinomult lesz a megjelenésünk vagy élénk színű, mintás darabokat, amik vidámságot és nyári hangulatot árasztanak. A nőies és romantikus csipkés, virágmintás és fodros darabok mellett, az egyszínű, anyagában mintás és csíkos felsők, ruhák és overálok is nagyon menők lesznek.

Forrás: F&F

A kivágott vállak lazaságot és könnyed eleganciát árasztanak. A kivágott vállú felsők, ruhák és overálok a nyári trendek kulcsdarabjainak számítanak, így ha igazán stílusosak szeretnénk lenni idén, akkor mindenképpen szerezzünk be egy kivágott vagy ejtett vállú darabot.

Forrás: F&F

Az F&F termékeket keresd a Tesco áruházakban és ne feledd az idei nyár legmenőbb hashtagjét #SupermarketWoman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.