Absolute Live - A sztárok kedvenc sportitala

Forrás: Berki Krisztián Instagram oldala -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy a titokra, amitől a sztárok szuper formában vannak? A sok edzés és az egészséges étkezés mellett van egy sportital, ami segít nekik megőrizni fittségüket, ez pedig nem más, mint a celebek által is imádott Absolute Live!
Forrás: Berki Krisztián Instagram oldala

Eleged van a reggeli fáradtságból, kimerítőek az edzések és még a várt eredményt sem látod? Akkor próbáld ki az Absolute Live sportitalokat, hiszen minderre megoldást nyújtanak! Az italok a mindennapjaid szuper kiegészítői lehetnek ugyanis finomak, vitamindúsak, illetve remekül oltják a szomjúságot is.

Forrás: Berki Krisztián Instagram oldala

Ha unod a vizet, de nem szeretnél cukros, egészségtelen löttyöket fogyasztani válassz a tuttifrutti, a cseresznye, az alma vagy a többi íz közül egyet és már fogyaszthatod is lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha ez még nem lenne elég a nedűt magaddal viheted az edzésre is, hiszen nem csak a
vizet pótolja majd a szervezetedben, hanem a különféle sporthoz elengedhetetlen összetevőkkel van dúsítva. Ilyen például az L-karnitin, mely
köztudottan fontos szerepet játszik a zsírégetésben vagy a BCAA, mely az izmok regenerálásához járul hozzá. Ha te is szeretnéd kipróbálni ezek
közül bármelyiket, irány a honlap!

Forrás: Berki Krisztián Instagram oldala

A celebek is az Absolute Live italok mellett teszik le a voksukat! Kíváncsiak voltunk, hogy ennek mi az oka, ezért megkérdeztük Berki Krisztiánt, hogy ő miért ragaszkodik ehhez az italhoz.

„Az élet minden területén maximalista vagyok, ezért egyértelmű, hogy az Absolute Live italokat fogyasztom. Nem csak maximalista, hanem jó fej is vagyok, így a szokásos kedvezményt, amit nekem köszönhettek továbbra is intézem, hogy ti is érezhessetek egy kis Berki stílust!”

Bódis Orsolya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.