Hogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!

topmodell Takács Nóra körömlakk tippek smink köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte. 10 kicsi barátunk, akiket nap mint nap látunk, használunk és mégis néha elfelejtünk gondoskodni róluk. Nem is elfelejtünk, hanem inkább győz a lustaság. Pedig a körmünk is megérdemli a kényeztetést. Takács Nóra topmodell szépségtanácsai.



színtelen vagy pasztell színű lakkot használni kifizetődőbb, mint mondjuk pirosat.

Extra tippek kéz- és lábujjkörmök festésére Takács Nórától


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YpMS543qG134Q5yC


Azt mondom, hogy heti kétszer egy órát nem nagy luxus a körmeinkre szánni. Ez a legkevesebb, amit megérdemel a 10 kicsi jóbarát.

Itt még többet megtudhatsz Nóráról!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így lehetsz gyönyörű - pénz nélkül!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110202-a-szepsegapolas-alapjai-elegendo-alvas-sok-viz-esti-bortisztitas.htmlFilléres csodapakolások a hűtődből!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110209-filleres-csodapakolasok-a-hutobol.htmlA legemlékezetesebb frizurák a Grammy-díjátadórólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110215-emlekezetes-frizurak-a-grammy-dijatadorol.htmlFiatalodj! - Trükkök, hogy letagadhass 10 évet!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110214-igy-orizd-meg-arcod-fiatalossagat.htmlSarka Kata megmutatta bomba alakját! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110214-sarka-kata-tokeletes-alakja-fel-evvel-szules-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.