Hogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekből

rizs zöldfűszer Hogyan legyek jó nő? arcpakolás szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öregedésgátló. Hányszor halljuk ezt a szót? Manapság már mindenbe belepréselnek valamilyen fiatalító szérumot. Én nem hiszek ebben túlzottan. Abban viszont igen, amit látok és megcsinálok magamnak. A következő csodálatos hatású házi maszk receptjét a mesés keletről hoztam magammal.

Következzék a rizses arcpakolás a rózsás, sima arcbőrért:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IZtUoIAGlpdmZW9P

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Nem kell ahhoz keletre zarándokolni, hogy tudjuk, a japán vagy kínai nők bőre gyönyörű, makulátlan és könnyedén rázza le magáról a ráncokat és más, öregedéssel összefüggésbe hozható jeleket. Hogy miért? Első körben genetika, majd pedig tudatos ápolás. A tudatos szó többször is aláhúzandó! Elég csak megfigyelni, mit esznek ebédre vagy vacsorára: rizst, szárított halakat, szusit és mindenféle furcsa - hínárra emlékeztető - párolt zöldséget. Csoda, ha alig öregszenek ilyen egészséges táplálkozás mellett? Hónapokig éltem Dél-Koreában és Japánban, úgyhogy volt időm figyelni.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!




Egyszer az egyik sminkes elárult pár szépségápolási titkot, miután már fél órája kérleltem. Az ő ajánlására ittam naponta különleges, mogyoróra emlékeztető teát a belső szépség elérésére, illetve próbáltam ki a rizses szépítőszereket. Azt mondta, meglátom, ettől sokkal fiatalabbnak tűnik majd a bőröm. Ez mondjuk kicsit rosszulesett, ugyanis alig voltam 20 éves. Végül persze győzött a női hiúság és kipróbáltam a rizses maszkot. Azóta is használom rendszeresen. Hogy fiatalabbnak látszom-e tőle? Nem hiszem. Azt viszont látom, hogy nem öregszem szélsebesen. Öregedésgátló lenne-e az arcpakolásban? Nem, de öregedéslassító biztosan.

Tipp! Nézd meg a nyár legújabb fürdőruháit! Katt ide!



Hogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlHogyan legyek jó nő? - Otthoni fitnesz lustáknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110518-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-fitnesz-lustaknak.htmlHogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.htmlHogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.htmlHogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.