Barkácsolj magadnak egyedi ékszertartót!

2012.02.09. 22:33

Mi a jónőség? Minden belefér. Jónő az, aki képes gyorsan felöltözni, sminkelni, hajat készíteni, tudja, mi áll jól neki, boldog, kiegyensúlyozott, jó a munkájában, tud főzni, gondoskodni a szeretteiről és rendes, szép, meghitt otthont teremt, ahová jó hazamenni.

Nem kell mindenben a legjobbnak lenni, de mindenből el kell sajátítani legalább egy kicsit ahhoz, hogy a sok kis rész egy szép nagy egészet alkosson. Ma belekóstolunk a meghitt és praktikus otthonteremtésbe, és barkácsolunk magunknak egy klassz ékszertartót.


Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)


Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!
Nóra összes videóját itt találod!Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hogyan legyek pin-up lány?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120202-hogyan-legyek-jo-no-oltozz-pinup-lanynak-farsangkor.html Öltözz a világ legszebb nőjének farsangkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120125-hogyan-legyek-jo-no-audrey-hepburn-jelmez-farsangra.html Aloe verás, mézes arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120119-hogyan-legyek-jo-no-aloe-veras-mezes-arcpakolas.html Így készül a hajfánk, általa pedig egy gyönyörű frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120112-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-hajfank.html Fogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html
ékszertartóbarkácsolásHogyan legyek jó nő?
Hirdetés