Csíkos "jónő" egyenpóló iskolakezdésre

iskola iskolakezdés egyenruha saját készítésű diák póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mese, kezdődik az iskola. Kegyetlenül berreg a csengő, szomorúan ballagnak a diákok. Tudom, mit éreztek, engem is mélyen lesújtott régen az iskolakezdés. Éppen ezért arra gondoltam, feldoblak titeket valami kis kedvességgel.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qn28ZQuq0eEqQL6S

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Spórolj időt! - Imádnivaló frizura minden alkalomrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120823-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-kedvenc-frizuraja-.htmlIsteni mediterrán vacsora - Nem csak konyhai analfabétáknakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120816-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-egyszeru-mediterran-eloetel.html3+1 filléres háztartási praktikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120808-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hljn-kenyerpirito-koromlakk-soros.htmlSzőrteleníts természetesen, cukorgyantával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120801-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-a-legjobb-majdnem.htmlIllatos, ízes házi kenyér fokhagymával és sajttalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120725-hogyan-legyek-jo-no-illatos-izes-hazi-kenyer-sajttal-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.