Készíts otthon hajzselét - fillérekből

frizura Takács Nóra haj lenmag Hogyan legyek jó nő? szépségápolás hajzselé hajformázás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy mi mindent tud készíteni az ember otthon pár forintból. Ma egy csoda hajzselét mutatok, ami azon túl, hogy klasszul formáz, teljesen természetes is, és ápolja, szépíti, erősíti a hajat. Kell ennél több? Ezt akkor is próbáld ki, ha amúgy nem szereted a zselét!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eTtsQjaqJMm8UrIQ

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!




Trendi őszi frizura - Gyerekjáték elkészíteni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120920-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizura.htmlGyönyörű őszi smink az igéző szemekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-egyszeru-oszi-smink.htmlSzépségtrükk Indiából: kurkumás arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120906-hogyan-legyek-jo-no-az-indiai-nok-szepsegtitka-a-feszes.htmlCsíkos "jónő" egyenpóló iskolakezdésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120830-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-keszits-csikos-jono.htmlSpórolj időt! - Imádnivaló frizura minden alkalomrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120823-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-kedvenc-frizuraja-.htmlIsteni mediterrán vacsora - Nem csak konyhai analfabétáknakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120816-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-egyszeru-mediterran-eloetel.html3+1 filléres háztartási praktikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120808-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hljn-kenyerpirito-koromlakk-soros.htmlSzőrteleníts természetesen, cukorgyantával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120801-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-a-legjobb-majdnem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.