csíkos fashion week matróz Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szoknya ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta csuriban van az ujjam, szurkolok, hogy javuljon az idő. Éppen itt az ideje, hogy finom, lenge, tavaszi ruhákba bújjunk. Mondjuk kékbe, fehérbe, pirosba, csíkosba. Idén is hódít a matróz stílus, lássunk erről egy kis összeállítást!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=frBQQOFMsthL0YvP

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!

Csodás hajvíz a ragyogó tincsekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130321-hogyan-legyek-jo-no-hajviz-keszitese-otthon-citrombol-csalanbol-almaecetbol.htmlAlakítsd át régi, megunt balerinádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130313-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-masnis-es-bajuszos-balerinat.htmlÍgy hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlKészíts díszpárnát fillérekből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130228-hogyan-legyek-jo-no-csinald-magad-diszparna-filc-anyagbol.htmlÍgy készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlKészíts otthon szappant!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130123-hogyan-legyek-jo-no-hazi-keszitesu-szappan.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.