Jónő blog: Kendők, melyekkel szebb az ősz

kendő fashion week Hogyan legyek jó nő? Jónő blog öltözködés sál stílus ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer csak hideg lett, ma reggel már például kifejezetten fáztam. Ilyenkor szuper, ha van az embernél egy jó puha sál, ami reggel melegen tart, napközben könnyedén elfér a táskában, este pedig munkából hazafelé ismét jó szolgálatot tesz. Arról már nem is beszélve, hogy milyen divatos kiegészítő. Feldob, megszépít, divatossá tesz bármilyen egyszerű felsőt, kabátot. Bátran ajánlom minden korosztálynak!

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

További kedvenceimet megnézheted a Jónő blogomon!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!



Itt az ősz! Keverhetjük a színeket, mintákathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130827-jono-blog-vegre-itt-az-osz-keverhetjuk-a-texturakat-szineket.htmlVan élet a kilógó szilikonpánt után ishttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-jono-blog-van-elet-a-kilogo-szilikonpant-utan-is.htmlRendkívül csinos lábaid lesznek a kis hegyestőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130813-jono-blog-ebben-a-cipoben-a-labaid-elott-hever-a.htmlJónő blog: Azték szépség télen-nyáronhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130807-jono-blog-aztek-szepseg-telen-nyaron.htmlJónő blog: öltözz hippilánynak a fesztiválon!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-jono-blog-meg-mindig-meno-a-hippidivat-a-fesztivalokon.htmlJónő blog: Kreatív kisfeketehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130722-jono-blog-kreativ-kis-fekete.htmlJónő blog: Plisszír szerelemhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130709-jono-blog-plisszir-szerelem.htmlJónő blog: Hűsítő eleganciahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130624-jono-blog-husito-elegancia.htmlJónő blog: városi romantikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130619-jono-blog-varosi-romantika.htmlJónő blog: Csigaházam, a táskámhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-jono-blog-csigahazam-a-taskam.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.