karácsony frizura Takács Nóra smink szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten adott néhány remek tippet arra, hogyan tüntetheted el a pattanások után megmaradt barna foltokat, a héten pedig mutat néhány csodás ünnepi frizurát és sminket.   
Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arca rengeteg levelet kap szépségápolással kapcsolatos kérdésekben. A leggyakoribb kérdésekre adott válaszait hétről hétre olvashatod itt, a Life.hu oldalain.
Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!

"Kedves Nóra!

Nagyon szeretem a videosorozatodat, mindig jókedvem lesz tőle, és nagyon inspiráló ötletekkel gazdagodok. Ezeket köszönöm. Most azt szeretném megkérdezni, hogy mit tudsz nekem az ünnepekre tanácsolni smink és haj témában. Hogyan kell ilyenkor kinézni, kérlek, segíts ebben. Két menü főzése közben nincs sok időm, de slampos sem szeretnék lenni, amikor jönnek a vendégek. Mit tudsz tanácsolni? A szemem barna, a hajam pedig félhosszú, talán ez még fontos lehet.

Köszönöm a válaszodat előre is,
Gabriella"

Forrás: Thinkstock

Kedves Gabriella!

Bevallom őszintén, én karácsonykor sosem szoktam magamat túlságosan kisminkelni és a hajammal sem foglalkozom többet, mint máskor, hiszen az én családom kicsi, anyuval, apuval és a húgommal ünnepelek. Szóval nem kell túlzásba vinnem a szépítkezést. Viszont a helyzet nálam is más lenne/lesz, ha egy nagy közös családi ünneplésről van szó, vagy baráti vendégeskedésekről. Ha ilyen nagy jövés-menés lenne nálunk is, akkor biztos én is többet szépítkeznék az ünnepek alatt, tehát teljesen megértelek.

Összegyűjtöm neked az eddigi olyan sminkes és hajas videóimat, amikben könnyű és gyors szépségtrükköket találsz. Simán megvalósíthatod őket, amíg sül a süti a sütőben!

GYORS SMINK KARÁCSONYRA

Ez a smink gyorsan kivitelezhető, ha előtte jól begyakorolod:

A szájhangsúlyos smink a leggyorsabb: csak egy kis szemhéjfény, szempillaspirál és valamilyen szép, karácsonyt idéző rúzs kell hozzá:


Ha mégis több szabadidőd lesz, és szerzel egy kis sminkelési gyakorlatot is időközben, akkor ne hagyd ki ezt az igézően szép sminket sem:

Itt egy kis segítség, így kell ügyesen és gyorsan tusvonalat húzni profi módon:


Íme egy gyors sminktrükk, amivel ragyogóvá válik azonnal minden szem:


A LEGGYORSABB FRIZURÁK KARÁCSONYRA

Közel sem olyan bonyolult ez a frizura, mint amilyennek látszik, érdemes megpróbálnod. Ha nincs olyan kontyalapod, sebaj, tupírozd meg kicsit a tincsedet, úgy is tökéletes lesz!

Karácsonykor különösen szép szerintem a fonott haj, akár ezt a verziót is be lehet vetni:

Egy gyors göndör, kiengedett haj is tökéletes választás lehet, egy szép csattal, hajdísszel megbolondítva:

Ennél a kontynál nincs gyorsabb a világon:

Végül pedig két frizura, amiket tavaly ajánlottam karácsonyra:

Remélem, tudtam neked segíteni, ezek a leggyorsabb és legegyszerűbb praktikáim. Ha ügyes vagy, túlzás nélkül állítom, 15 perc alatt elkészülhetsz a frizuráddal és a sminkeddel is!

Sok sikert, és kellemes, boldog ünnepeket kívánok!
Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.