Takács Nóra jelmez farsang álarc szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten elárulta, mi a ragyogó hajkorona titka, ezúttal pedig néhány remek farsangi jelemzötletet mutat be.

"Szia Nóra!

Kérlek, segíts nekünk! Az osztályomban szeretnénk beöltözni a lányokkal farsangra, de egyelőre semmi ötletünk sincs. Hatan vagyunk lányok, és nagyon szeretnénk idén győzni, tavaly a Gossip Girlsből választott magának mindenki egy karaktert, az jó volt, de idén más kéne. Mit gondolsz? Tudsz segíteni? A lényeg, hogy ne legyen drága a kosztüm, mert nincs pénzünk kölcsönözni, nekünk kellene megcsinálni.

Köszi, bízunk benned!
Timi és a 8/a lányok"

Kedves Timi és Lányok!

Ó, a régi szép idők, emlékszem még a sulis farsangokra, azok voltak a legjobbak, még akkor is, ha este 7-ig tartott mindössze. Hú, milyen nagyokat táncoltunk a Spice Girlsre, bizony, akkor voltak a karrierjük csúcsán, éljenek a '90-es évek! No, de ennyi nosztalgia után nézzük, mik a lehetőségeitek. Tavaly és előtte is készítettem már farsangos videókat, azokat gyorsan ismételjétek át, szerintem megfontolandó mindegyik, különösen a pin up lányos dolog, de ha nem annyira sürgős az ügy, akkor várjatok péntekig: a heti videómban egy új farsangi jelmezötletet mutatok majd be, amihez a sminken és frizurán kívül semmi olyan dolog nem kell, ami ne lenne már amúgy is otthon a szekrényetekben.

Szóval ne feledjétek el megnézni az új videót, addig is itt vannak az eddigiek:
Minnie egér:

Szuperhős:

Pin up lány

Audrey Hepburn


Remélem, már ezek között is találtok kedvetekre valót, egy kis smink és türelem kell hozzá mindössze! Sok sikert, lányok, feltétlenül küldjetek majd képeket, ha készen vagytok, nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Szeretettel:
Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.