Jónő blog: Télen is színesen

Forrás: Takács Nóra -
színes Takács Nóra Jónő blog pulcsi tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak, milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt.
Forrás: Takács Nóra

Még több ötletet a Jónő blogomon láthatsz!

Extra tippünk:

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!
Jónő blog: kopogós cipők mindenkor http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140115-jono-blog-tusarku-cipok-es-szandalok.html Jónő blog: Nyakláncot mindenre! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140107-jono-blog-nyaklancot-lehet-venni-ingre-polora-es-pulcsira-is.html Jónő blog: Variáld a szoknyákat télen is! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131230-jono-blog-variaciok-szoknyakra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.