A tavasz első üzenete: csinos felsők és pulcsik

Forrás: Takács Nóra -
felső Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Jónő blog pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy kellemes napot töltöttem szép ruhák társaságában. Ki ne szeretne ilyen helyen lazulni egy kicsit, és felpróbálni a tavasz legújabb darabjait? Megmutatom a legszebb pulcsikat, felsőket, amiket találtam.

Remélem, tetszettek a felsők, ha igen, nézzetek be jövő héten is a blogomba, mert megmutatom, milyen szépséges tavaszi kabátokat és ruhákat találtam ugyanitt.

Tipp

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!
Jónő blog: Kincsvadászat indul!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140213-jono-blog-kincsvadaszat-indul.htmlNem tudom, nálatok hogyan megy ez, de én akármikor beteszem a lábamat egy turkálóba, szinte azonnal az ölembe ugranak a jobbnál jobb dolgok. Ez biztos valami adottság... Megmutatom, hogyan néz ki nálam egy kincsvadászat!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: Csinos szettek a csíkos táskáhozhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140206-jono-blog-csinos-szettek-a-trendi-csikos-taskahoz.htmlNemrég a Life.hu-s videómban varrtam egy csíkos táskát magamnak, ma pedig megmutatom pár szett ruhával, hogyan is mutat. Az a jó benne, hogy jól kombinálható, egyedi, és annyit csinálhatok, amennyit csak akarok... Én farmerral és blézerekkel variáltam - na jó, egy pulcsival is :-) -, de a lehetőségek száma végtelen. Nézzétek csak!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: Télen is színesenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-jono-blog-telen-is-szinesen.htmlAttól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak, milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.