sütemény recept torta húsvét 2014 húsvét desszert sütemény édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs vendégváró sütemény a húsvéti asztalra? Mutatok egy last minute tortát, ami azon túl, hogy finom és gyors, még... hát, nem éppen diétás.
Idevarázsoljuk az üde hegyi levegőt - pirosítókat tesztelünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-pirositokat-tesztelunk.htmlTeszteltünk már rúzsokat, szempillaspirált az elmúlt hetekben, ma pedig pirosítót fogunk. Kezdjünk is hozzá!Hogyan legyek jó nőOrigoBalerina 2.0 - újítsd fel a cipődet egy cuki masnival!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-a-balerinacipo-felujitasa.htmlElővetted a tavalyi balerinacipődet, és nincs valami jó állapotban? Dobd fel egy klassz, vibráló színű masnival! Így csináld.Hogyan legyek jó nőOrigoTavasztündérré változtat a könnyed fonott frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-fonott-frizura.htmlIgazi tavasztündérré válhatsz, ha elkészíted magadnak ezt a könnyű, kedves hajat. Csak egy kis türelem és kézügyesség kell hozzá!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.