Modern mese - így válik bálkirálynővé egy mai lány

ruhapróba Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan meg kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon.

Ebben szerencsére van segítségem, nagyon szép ruhákat kapok kölcsön a ruha-ékszer szponzoromtól egy-egy ilyen alkalomra.

Forrás: Takács Nóra

Ha ide kattintasz, megnézheted, hogyan zajlott az egész ruhapróba Megla Rózsával!

Minden bál véget ér egyszer, szóval éjfélkor levettem a szép ruhát, az ékszereket, visszabújtam a farmeromba, bőrdzsekimbe, amiben érkeztem, és elindultam haza. Tökhintó híján taxival. Ilyen egy igazi modern mese vége...

Van egy barátnős délutánod? Fonjatok 3D-s, négykezes copfot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140429-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-3d-s-fonas.htmlNem tudsz fonni? Rossz a kézügyességed? Ma mutatok egy olyan technikát, amit a gyerekek is meg tudnak csinálni pillanatok alatt, az eredmény pedig önmagáért beszél! Hogyan legyek jó nőOrigoKakaós-joghurtos torta édesanyánknak - így köszöntsd őt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140429-hogyan-legyek-jo-no-kakaos-joghurtos-torta-anyak-napjara.htmlIdén úgy döntöttem, hogy egy finom, joghurtos tortával lepem meg Anyukámat. Belesütöttem az összes szeretetemet :-) A receptért kattints a videóra!Hogyan legyek jó nőOrigoDíszítsd a csuklódat cirógató, trendi karkötővel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140429-hogyan-legyek-jo-no-diszitsd-a-csuklodat-cirogato-trendi-karkotovel.htmlHa van egy kis időtök, szépséges és divatos ékszereket tudtok magatoknak készíteni pár, könnyen beszerezhető dologból. Így készül a csuklódat cirógató bojtos karkötő!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.