Irány a kerti parti - hódíts nyári sminkben, trendi kisruhában!

koktél kisruha sminktipp Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó kerti parti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári smink lényege, hogy könnyű legyen, bírja a meleget, és hogy ragyogjunk tőle. Ma egy ilyen sminket készítettem magamnak!
Bravúros átalakítás: így lesz az unalmas pólóból divatdarabhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140629-hogyan-legyek-jo-no-atalakitjuk-a-polot-divatos-felsove.html5 percre, egy ollóra és egy sima pólóra lesz szükséged ahhoz, hogy készíts magadnak egy klassz nyári felsőt!Hogyan legyek jó nőOrigoIlyen a tökéletes partifrizura: fond körbe a kontyodat! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140625-hogyan-legyek-jo-no-korbefont-magasitott-partifrizurat-keszitunk-kontyvariacio.htmlMa megmutatom, hogyan készíthettek magatoknak egy olyan frizurát, amit eddig szinte naponta kérdeztetek meg tőlem. Végre eljött az ideje a körbefont kontynak!Hogyan legyek jó nőOrigoCsak imádni lehet a saját készítésű, banános-datolyás fagyithttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140624-hogyan-legyek-jo-no-bananos-datolyas-fagyit-keszitunk-hazilag.htmlSzeretitek a saját készítésű fagyikat? Én nagyon, és ma meg is mutatom az egyik nagy kedvencemet!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.