Kényeztesd a bőröd házi készítésű hűsítő krémmel!

Takács Nóra krém Hogyan legyek jó nő? videó hűsítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Strandolás, napozás, fürdőzés után jólesik a bőrnek a hűsítő, tápláló kényeztetés. Készíts magadnak szuper krémet, csupa természetes alapanyagból!
Egy maxiszoknyából ötöt - így tekerd, csavard, tűzd fel az új fazonokért!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140801-hogyan-legyek-jo-no-maxiszoknya-variaciok.htmlTudtad, hogyha van egy maxiszoknyád az olyan, mintha lenne egyből öt? Megmutatom, miért!Hogyan legyek jó nőMutatós vizes fonatok - így hordd a hajad úszás utánhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140801-hogyan-legyek-jo-no-vizes-fonatok-uszas-utan.htmlMa mutatok egy nagyon könnyű és mutatós frizurát vizes hajból, amit bármikor bevethetsz! :-)Hogyan legyek jó nőLenge lány a forróságban - így készül a trendi strandruhahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140801-hogyan-legyek-jo-no-divatos-strandruha-sajat-kezuleg.htmlSzívesen viselnél egy lenge ruhát a strandon, ami kényelmes, diszkréten eltakarja a tested rejtegetni való részeit, ráadásul saját magad elkészítheted? Mutatom, hogyan csináld!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.