Expressz szépítkezés - így készül a sulismink

sminktipp Takács Nóra iskolakezdés Hogyan legyek jó nő? videó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött az iskola! Ennek "örömére" egész héten ehhez a témához kapcsolódó videókat készítek. Ma egy gyors, iskolai smink lesz terítéken.
Egészséges jeges bonbonok - nassolj büntetlenül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-jeges-bonbonok-bogyos-gyumolcsokkel.htmlBízom benne, hogy lesznek még meleg napok, olyankor pedig jól fog esni a következő frissítő édesség!Hogyan legyek jó nőOrigoStílusos kalapvariációk őszre - így csinálj egyből sokat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140828-hogyan-legyek-jo-no-blog-hogyan-csinalj-egy-kalapbol-sokat-diszites-variaciokkal.htmlMivel hirtelen ránk tört a ősz, biztosan nálatok is előkerültek a vastagabb ruhák, őszi darabok a szekrényből. Én is kezdem lassan előszedni a kabátokat, pulcsikat, sálakat, kalapokat... Apropó kalapok!Hogyan legyek jó nőOrigoÚj trend hódít! Hosszabbodnak a shortok...http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140821-hogyan-legyek-jo-no-blog-uj-vonal-hodit-a-farmershortok-teren.htmlAz időjárás időnként már elég őszies, de azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben is öltözni!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.