Jónő blog: álomszép átmeneti kabátok a hűvös szél ellen

Forrás: -- -
blogbejegyzés Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? kabát ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ismét kabátokat hoztam nektek, méghozzá olyanokat, amelyek nagy része turiból került hozzám. Bizony, igen csinos darabokat lehet kifogni, csak ügyesnek és szemfülesnek kell lenni!

Talán a legközelebb a ciklámen kabát áll a szívemhez, mert egyszerűen gyönyörűséges a színe, és mindig sokkal frissebbnek mutat, mint amilyen valójában reggelente vagyok... :) Megmutatom a kedvenceimet, nézzétek csak!

Forrás: --
Hogyan legyek jó nő? Csigázd fel és hagyd kihűlni - így készülnek a tökéletes loknikhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141125-hogyan-legyek-jo-no-szalagavato-frizura-nagy-feltuzott-loknikkal.htmlMég mindig az ünnepi, báli szezonra gondolva következzék egy újabb szépséges frizura lépésről lépésre!Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Hús nélkül is finom a fasírthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141125-hogyan-legyek-jo-no-brokkolis-husmentes-fasirtot-keszitunk.htmlEgy finom csemegét mutatok ma nektek. Lássuk, hogyan készül a brokkolis fasírt!Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? blog - Lépésnyire a téltőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141120-hogyan-legyek-jo-no-blog-csinos-es-divatos-csizmakat-mutatunk-a-teli-szezonra.htmlElég szeszélyes az idei ősz: egyik nap kifejezetten enyhe az idő, máskor meg majd' megfagyok. Éppen ezért a lapos, átmeneti cipőktől a csizmákig minden készenlétben van, mert sosem lehet tudni, mire lesz éppen szükség. Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.