Hogyan legyek jó nő? Elegáns tűzött frizura lépésről lépésre

frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az ünnep, jöjjön még egy gyors frizuratipp. Pillanatok alatt elkészítheted, aztán pedig csak fogadni kell a bókokat!
Édes kis kötött szívek karácsonyrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141213-hogyan-legyek-jo-no-regi-kotott-holmibol-szivecskes-diszt-keszitunk-sajat-kezuleg-karacsonyra.htmlEbben az évben már sokszor megmutattam, hogy semmit sem szabad kidobni, mert könnyedén át tudunk alakítani bármit. Ma egy régi pulóverből készítek díszeket a lakásba vagy a karácsonyfára.Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: Trendi és melegít - így viseld a csizmát zoknivalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141211-hogyan-legyek-jo-no-blog-divatos-viselet-ha-a-csizmat-harisnyaval-es-zoknival-hordod.htmlEbben a csípős időben, gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a szoknyaviselést kissé mellőzöm. Sokkal könyebb és egyszerűbb felkapni egyy nadrágot egy csizmával meg egy pulcsival. Viszont a szoknyákról sem kell teljesen lemondani, egy jó vastag harisnyával és egy tündéri zoknival igazán divatossá varázsolhatjuk a megjelenésünket.Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy készíts ínycsiklandozó, alkoholmentes "forralt bort"http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141208-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-alkoholmentes-forro-ital-az-forraltbor-izu-udito.htmlSzeretitek a forralt bort? És próbáltátok már az alkoholmentes verziót? Ha nem, akkor íme, a recept! Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.