blogbejegyzés fülvédő Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? téli hideg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nektek is fázik a fületek, de nem szeretnétek a hajatokat sapkába rejteni? Akkor számotokra is ez lehet a jó megoldás, mutatom!

Megérkezett az igazi tél, ideje mindent magunkra venni, amit csak találunk: vastag pulóvert, kabátot, kesztyűt, sálat és sapkát. Igen ám, de sapka fronton lehetnek problémák, ugyanis némelyik darab nem nyújt igazán frizurabarát megoldást a hideg ellen. Ilyen esetekben érdemes egy klassz, és most igazán menő fülvédőre váltani. Mutatom a kedvenceimet:

Ti is szívesen hordotok fülvédőt?

Éltető elixír és energiabomba mindenkinekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141227-hogyan-legyek-jo-no-a-zoldturmix-elteto-energiabomba-banannal-citrusfelekkel-es-salataval.htmlNincs is jobb, mint egy ízletes, finom energiabomba. Ezzel az életető turmixszal nyitom a mai napot.Hogyan legyek jó nő--Ez az év is jól kezdődik: egy frissítő arcpakolássalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141227-hogyan-legyek-jo-no-frissito-joghurtos-arcpakolas.htmlBUÉK mindeninek! Kezdjük az évet egy csodás arcpakolással, amitől egyből ragyogóbb, üdébb lesz a bőrünk.Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: ünnepi csillogás a legkedvesebb ékszerekkelhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141223-hogyan-legyek-jo-no-blog-unnepi-csillogas-a-legszebb-alkalmi-ekszerekkel.htmlMa a kedvenc ékszereimet szedtem elő és fotóztam le nektek. Legyen szó csillogó, kicsi, nagy, gyöngyös vagy köves nyakláncról, biztosan feldob minden pulcsit vagy inget egy-egy ilyen mutatós ékszer. Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.