blogbejegyzés tavasz Takács Nóra blog sál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz első fuvallata. Még nem az igazi, nem elég napsütötte, de határozottan érződik, hogy mindjárt beköszönt. Éppen ezért lassan elhagyom a nagykabátot, és jöhet a réteges öltözködés: blézert viselek lengébb kabátokkal és persze az elengedhetetlen kendőkkel, sálakkal. 

A lényeg, hogy puha legyen, és tarkabarka, ezekkel lehet ugyanis a legjobban feldobni az öltözékünket! Nem kell sokat gondolkozni: póló, farmer, blézer, sál és egy kabát. Tökéletes tavaszi szett hétköznapokra, vagy akár irodába/iskolába is. Most hoztam egy csokorravalót a kedvenc tavaszi kendőimből:

Látványos felüdülés az ajkadnakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150225-hogyan-legyek-jo-no-latvanyos-feludules-az-ajkadnak-termeszetes-ajakbalzsammal.htmlNincs is jobb, mint a természetes alapanyagokból álló, finom illatú ajakbalzsamok, amiket ráadásul te magad is elkészíthetsz otthon.Hogyan legyek jó nő--Körömfelfrissítő trükk: így nyerhetsz két napot lakkozásig!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150224-hogyan-legyek-jo-no-marvanyos-koromlakk-a-gel-lakkozas-elotti-napokra.htmlMa mutatok egy izgalmas technikát, amellyel könnyedén tudsz trendi mintát festeni a körmödre!Hogyan legyek jó nőOrigoÉkszertartót a falra!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150223-hogyan-legyek-jo-no-sajat-keszitesu-ekszertarto-praktikus-dekortipp-percek-alatt.htmlNéha elég egy kis kreativitás és pár perc türelem. Az eredmény pedig magáért beszél!Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: öveket becsatolni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150211-hogyan-legyek-jo-no-blog-igy-fogd-ossze-ovvel-a-ruhadat.htmlKözeledik a tavasz, lassacskán - remélhetőleg - kezdhetjük elfelejteni a vastag pulóvereket, és válthatunk ing-vékony pulóver, vékonyabb kabát, lengébb nadrág kombinációra. A probléma azonban így is adott: túl sok a ruha (még ha vékonyabbak is az anyagok).Hogyan legyek jó nő--Ezüstösen csillogó szépséges smink - lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150211-hogyan-legyek-jo-no-ezustosen-csillogo-szepseges-smink-lepesrol-lepesre.htmlNeked is lehet lélegzetelállítóan szép sminked. Most ellesheted az elkészítésének titkait!Hogyan legyek jó nő--Ismerd meg a duplavastag lófarok titkát!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150211-hogyan-legyek-jo-no-igy-turbozd-fel-a-copfodat.htmlNem kell feltétlenül tupíroznod a hajadat, ha nagy, dús copfra vágysz. Mutatok egy szuper trükköt!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.