párhoroszkó horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük hirtelen fellángoló és heves, és kicsit sem unalmas. Az Ikrek természetes elevensége, gyermekes kíváncsisága, dinamikus temperamentuma hamar felkelti a Kos figyelmét. Bár a Kos legtöbbször nem a szavak embere, de álmodozni mindketten szeretnek. Közös álmokat szőnek, de állhatatlan természetüknél fogva soha nem fogják ezeket megvalósítani. Az Ikrek pedig emberére talál a Kosban: ötleteit végre értékelik, mégpedig ez az erős, akaratos, céltudatos Kos. Tulajdonságaik kiegészülnek, és egymás jó oldalát erősítik. Számos kalandot élnek át, amire majd nagymama és nagypapa korukban szívesen emlékeznek vissza. Nem a hűség mintaszobrai, mindketten igénylik az újdonságot. A lényeg, hogy meg tudják bocsátani egymásnak. Kapcsolatuk kötetlen és szabad lesz, ha örökké tart, akkor is. Egyikük sem otthon, kandalló mellett kötögető típus, szeretnek világot látni, nem nyugszanak, még idősebb korukban sem. Nagyon sok kalandot élnek meg együtt, és valószínűleg érdekes, izgalmas, történésekkel teli, változatos életet élnek egymás mellett. Fontos, hogy megadják egymásnak a szabadságot, és az érvényesülési lehetőséget, és akkor sokáig kitartanak egymás mellett. Érzelmileg sem kötődnek egymáshoz olyan erősen, mint a víz és a föld jegyűek, ezért a szakítást is sokkal hamarabb kiheverik.

Szex

A Kos többet közeledik, és nem érti, az Ikrek miért menekül előle - legalábbis az első időszakban. Az Ikrek inkább beszél róla, mint szeretkezik, ebből feszültségek keletkezhetnek. Testi szerelmük, ha létrejön, akkor impulzív, változatos, érdekes, spontán, kötetlen, tabuk nélküli.

Barátság

A Kos élvezi a levegő jegyek társaságát, így az Ikrekét is. A levegő jegyek nem túlságosan emocionális beállítottságúak. A levegő jegyek a hűvösség látszatát keltik, főleg a temperamentumos, izzó, tüzes jegyek számára. Érzelmi problémájukat legtöbbször "kibeszélik", addig-addig mondják, míg teljesen kiadják magukból, míg a tüzes jegyek a forró összecsapások hívei. A levegő jegy (Ikrek) ötletei lelkesítik a tűz (Kos) jegyeket, ezért sok kalandba beleviszik egymást. Az Ikrek ideákat, célokat képes adni a Kosnak, akit elbűvöl az Ikrek széles látóköre és ismeretgazdagsága. Éppen ezért, az Ikrek bármit kitalál, azért a Kos képes küzdeni, és megvalósítani. Ami feszültséget okozhat a kapcsolatban, hogy az Ikrek kommunikációs szükségletei jóval túlszárnyalják a Kosét, aki nem beszélni és filozofálgatni szeret, hanem cselekedni. Talán néha a Kos úgy érezheti, hogy az Ikrek túl sokat beszél, és túl sokat nyüzsög, és ráadásul nincs semmi eredménye, a Ikrek pedig néha túlságosan nyersnek és durvának találja a Kost.

Munka

Ha a Kos a főnök, akkor egyértelmű utasításokkal az Ikrek tudomására hozza, mit szeretne. A Kos alapvetően irányító típus, az Ikrek pedig szereti, ha megmutatják, merre menjen, ezért jól kijönnek egymással. Ha az Ikrek a főnök, akkor sokféle utasítást ad, amin a Kos nem nagyon tud eligazodni, de mivel az Ikrek és a Kos is az önálló munka híve, ezért jól össze tudnak dolgozni.

Tanács

A Kosnak el kell fogadnia, hogy az Ikreknek egyszerre többfelé van érdekeltsége. Az Ikreknek meg kell őrizni a szellemi szabadságát, neki kell tenni róla, hogy folyton megújuljon a kapcsolat, hogy érdekes és izgalmas legyen. Mindkettőnek tanulnia kellene kitartást, türelmet, empátiát. Enélkül hamar felbomlik a kapcsolat, mert túlságosan hirtelen természetű mindkettő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.