asztrológia csillagjegy aszcendens ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig szeretsz a középpontban lenni vagy inkább visszahúzódó típus vagy? Egyedül szeretsz dönteni az élet dolgaiban vagy kikéred mások véleményét is? Aszcendensünk egész személyiségünk alapja. Lássuk, mi jellemző rád!

Hányszor halljuk azt, hogy "a munkahelyén nagyon céltudatos nőnek tűnik, de otthon bújós kiscica válik belőle". Sokan tudják, mi az aszcendensük, de kevesen tudják, mit is jelent: az aszcendensünk, azaz a felkelő jegyünk a legmélyebb személyiségünk, a tudattalan vágyaink, a legbensőségesebb viszonyaink fő meghatározója. Független minden más bolygóállástól, mégis az egész horoszkóp, az egész személyiségrajz alapja.

Tipp: Itt tudod kiszámolni az aszcendensed!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Kos aszcendens
Akinek Kos az aszcendense, egész életében a saját önzésével fog küzdeni. Hihetetlen önfegyelemre lesz szüksége, hogy ne nyúljon először az ételért, ne tolakodjon, és ne vegyen gondolkodás nélkül 2 mozijegyet az egyedül kiválasztott filmre. Egy józan, társaságkedvelő Mérleg partner azonban kiegyensúlyozhatja, ahogy a kemény sport is.

Bika aszcendens
A Bika aszcendensű ember tudat alatt a saját szülei fiatalkorát másolja. Bájos, de zárkózott lény, ő az, aki retteg a változásoktól, és olyanokkal veszi körül magát, akik a családjára emlékeztetik. Jó érzéke van a zenéhez, drámához. Az egészségére viszont ügyeljen, és kerülje a mértéktelen dőzsölést és a káros szenvedélyeket.

Ikrek aszcendens
Az Ikrek aszcendensű mindig egy kissé zizi, aki szeret az okos neurotikus szerepében tetszelegni. A Micimackóban ő lenne Nyuszi, aki mindig aggódik. Mivel kiegyenlítője a Nyilas, hajlamos azokat isteníteni, akik valami általa irigyelt tulajdonsággal rendelkeznek - ne essen túlzásba, senki nem tökéletes!

Rák aszcendens
A Rák aszcendensű személyek - mielőtt 30 éves korban elkapja őket a gyerekek utáni vágy - álmodozó tekintetűek és kissé tutyimutyik. Az illető mindent személyes sértésként-bókként él meg: ne csodálkozzunk, ha kikér magának egy olajszivárgást, vagy pityereg az Oscar-gálán! Egy Föld jegyű társ (pl. Bika, Szűz, Bak) rendet teremthet az életében.

Oroszlán aszcendens
Az Oroszlán aszcendensű személy nagyon büszke a hajára és lefegyverző sármjára. Retteg, hogy bárkivel szemben alulmarad, és ez megmérgezheti intim kapcsolatait, hiszen állandóan rivalizál. Tanulja meg higgadtan kifejezni magát, különben akármilyen világrengető tervei is vannak, hisztis papírtigris marad. Érdemes borászatot művelnie hobbiként, és egy Vízöntőtől tanulni emberszeretetet.

Szűz aszcendens
Nem egy egyszerű karma, és nem csak a gyenge emésztése miatt. A Szűz aszcendensű embernek egész életében küzdenie kell, hogy ne vesszen el az anyagiasság poklában. Bár rettenetesen vonzzák a számok, a grafikonok, az épületek és minden, ami tényszerű, próbáljon meg nyitni a spirituális dolgok felé, mert különben hamar besavanyodik!

Mérleg aszcendens
A Mérleg aszcendensű szülött mániákusan törekszik rá, hogy mindenki szeresse és jófejnek találja, aztán ha valamiért mégsem így alakul, kiborul. Társasági ember, de kicsit link, hiszen sokfelé ígérkezik el egyszerre. Tanuljon meg nem visszaélni jó megjelenésével! Fontos megtalálnia a valódi érdeklődését, és nem mindig másokhoz alkalmazkodni.

Skorpió aszcendens
Veszedelmesen vonzó, önmarcangoló figura az, akinek Skorpió az aszcendense! Nem fél visszaélni szexuális hatalmával, uralkodni akar és szenvedni. Létfontosságú, hogy megtanulja fegyelmezni magát, de ne essen túlzásokba. Hajlamos a vallási őrületre, és a drogok is csábítják. Gondolja át saját erkölcsi értékrendjét, és aszerint éljen!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Nyilas aszcendens
Az okos, beszédes, remek író vénával rendelkező Nyilas aszcendensű ember minden társaság lelke, bár néha nagyon öntörvényűnek találják a barátai. Vigyáznia kell, hogy nagy prédikációival ne bántsa meg őket. Egy hóbortos Ikrek segíthet, hogy ne vegye annyira komolyan magát.

Bak aszcendens
A Bak aszcendensű személy ijesztően ambiciózus. Az illető a tanulásnak, a munkának és a hobbijainak él, barátságai, párkapcsolatai tartósak. Azonban nehezére esik változatossá tenni a mindennapjait. Ebben sokat segíthet egy víz jegyű társ, aki megmutatja neki, hogy nem csak a kitaposott ösvény járható!

Vízöntő aszcendens
A kissé antiszociális Vízöntő aszcendensű sokszor nagyon sokra viszi. Eredeti ember, akit a társadalmi szokások, hagyományok a látszat ellenére teljesen hidegen hagynak. Viszont ügyelnie kell rá, hogy ne vesszen el teljesen a gondolataiban, és az érzelmeknek is adjon teret. Egy nagy szívű Oroszlán társ segíthet neki, hogy megtanulja igazán élvezni az életet.

Halak aszcendens
A Halak aszcendensű sosem áll két lábbal a földön. Lelke mélyén mindig elérhetetlen, kiismerhetetlen, és mintha egy olyan világba is betekintése lenne, amiről nem is tudunk. Nem véletlen, hogy sok szerzetes, humanitárius dolgozó és nővér rendelkezik ezzel a konstellációval. Egy Szűz társ jó ellenpont, hogy a villanyszámla is ki legyen azért fizetve a sok átolvasott éjszaka után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.