horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük, ha egyáltalán megvalósul, nehéz feladat elé állítja a benne rekedteket. A Bika romantikus udvarlási módszerei az Ikrek számára kicsit idejétmúltnak tűnhetnek. A Bika pedig nem érti, hogy miért beszél annyit az Ikrek ahelyett, hogy megcsókolná vagy megsimogatná. Az Ikrek inkább rövidtávfutó a kapcsolatok idejét tekintve, a Bika pedig maratoni. Az Ikrek hajlamos a félrelépésre, a Bikának nagyon fontos a hűség. A Bika nem nagyon érzi magát biztonságban az Ikrek mellett, ezért nehezen mutatja ki társaságában az érzelmeit. Az Ikrek pedig legtöbbször észre sem veszi, hogy milyen érzelmek kívánkoznak ki a Bikából. Mindkét jegy tud szenvedélyes lenni, de míg a Bika szenvedélye lassan alakuló és tartós, addig az Ikrek szenvedélye az izgalmak és az újdonság iránti rajongó kíváncsiság. A Bika sokáig és kitartóan szeret, az Ikrek nagyon hamar megunja a dolgokat. Emellett
a Bika biztonságra, kényelemre törekszik a kapcsolataiban is, az Ikrek pedig csak egy kötetlen, állandó mozgásban lévő, folyton megújuló kapcsolatban tudja jól érezni magát.
Ha nagy nehezen, de közös hullámhosszra kerülnek, akkor az Ikreknek imponálhat a Bika gyakorlatiassága, határtalan nyugalma. Az örökké izgatott és sürgő-forgó Ikreknek ugyanis szüksége van egy kis nyugalomra, és ezt a Bikától mindig megkaphatja. A Bika pedig elámulhat az Ikrek szellemességén, gyors észjárásán. Tartós kapcsolat csak akkor jöhet létre közöttük, ha a Bika képes az Ikreket folyton útjára engedni, és nem féltékenykedik állandóan.

Szex

Az Ikrek sokszor elhárítja a Bika közeledését, ugyanis az Ikrek sokszor inkább gondolatban és szavakban éli ki szexualitását. Kevés az Ikrekben a kitartás, hogy a maximumot hozza ki a Bikából.

Barátság

Nem éppen összeillő párosítás. A levegő és föld elem nem mindig érti meg egymást. A Bika szerint az Ikrek túl sokat beszél, ráadásul feleslegesen, ahelyett hogy tenne már valamit, az Ikrek szerint pedig a Bika keveset gondolkodik és csak megy a feje után előre, és azt is csak lassan. Jobb esetben az Ikrek ötleteit - amit önmaga nem vagy csak nagyon kis arányban visz véghez - a Bika segít megvalósítani, a gyakorlatba átültetni. Rossz esetben külön utakon járnak, az Ikrek vég nélkül sürög-forog, több oldalát akarja egyszerre megvalósítani, viszont, mivel túl sok dologba kezd bele, ezért egyetlenegy dologban sem tud elmélyedni, ezért mindegyiket hamarosan maga mögött hagyja. A Bika ezt látva lenézi az Ikrek tehetetlenségét, és bosszankodik hebehurgyaságán, felszínességén. Pedig, ha segítene neki összeszedni magát, kicsit lelassítani, kicsit koncentrálni az Ikreket, akkor nagy dolgokat tudnának ketten véghezvinni. Az Ikrek pedig taníthatna a Bikának egy kis rugalmasságot, könnyedséget. Hozzásegíthetné a kevésbé földhözragadt és biztonságra törekvő életvitelhez, hiszen a Bika nagyon hajlamos mereven ragaszkodni szokásaihoz.

Munka

Jó munkakapcsolat lehetséges, ha a Bikára hárul a munka gyakorlati, tevékeny része, az Ikrek pedig az információszerző és szervező dolgokban aktivizálhatja magát. Ha a Bika a főnök, akkor folyton lassításra, átgondolt cselekvésre buzdítja az Ikreket, aki nem érti, hogy miért nem lehet mindent sokkal kevésbé bürokratikusan, sokkal gyorsabban és egyszerűbben elvégezni, és miért korlátozza őt, és miért nem fogadja el az ötleteit. Ha az Ikrek a főnök, akkor pedig folyton noszogatja a Bikát, akit túl lassúnak talál, de igazából hálás neki, amiért sok gyakorlati dolgot megold helyette.

Tanács

Az Ikreknek türelmesnek kell lennie a makacs Bikához, aki sokkal több figyelmet vár el az Ikrektől, mint amit megkap. A Bikának pedig meg kell értenie az Ikrek szabad, önálló egyéniségét. A Bika ne akarja az Ikreket korlátozni és birtokolni, az Ikrek pedig több odafigyeléssel legyen a Bika iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.