horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük során sok konfliktus adódik. A földies Bika szereti a megszokott dolgokat. Ő így szeret: akit megismer, azt megszokja, megszereti. A Nyilas éppen az ellenkezője. A Nyilas sokszor egy ismeretlen partner köré illúziókat épít, és ezekért valósággal rajong. Ha megismeri partnerét, akkor az illúziói elpárolognak, a társ unalmassá, megszokottá válik: előbb-utóbb továbbáll. A Bika ki nem állhatja a megbízhatatlan, kiszámíthatatlan embereket. Pontosabban, ha érzelmi hullámzást, sebezhetőséget vél a tettek mögött, azt még tolerálja, de egy tüzes jellemű Nyilas esetében a kiszámíthatatlanság megbocsáthatatlan bűnnek, mondhatni "szélhámosságnak" tűnik a Bika szemében. Ha rövid ideig össze is jönnek, egy tipikus Bika és egy tipikus Nyilas nem fog sokáig együtt maradni. Emellett a Bika hajlamos a birtoklásra, és valószínűleg féltékeny lesz mindenkire, akihez a Nyilas őszintén és kedvesen közelít. Márpedig a Nyilas mindenkihez kedves és közvetlen, emiatt sok féltékenységi jelenetben lehet részük. A Nyilas nem érti, a Bika miért akarja kisajátítani őt, a Bika pedig azt nem érti, miért kell a Nyilasnak mindenki, és miért nem elégszik meg vele. Ha egyszer a Nyilas félrelép, a Bika ezt nem nagyon fogja tudni megbocsátani neki, és a kapcsolatuk véget ér.

Szex

Testi vágyaikban sem hazudtolják meg természetüket: a Bika lassabb, érzékibb szeretkezésre vágyik, a Nyilas pedig, impulzív természete lévén spontán, izgalmas, különleges együttlétre.

Barátság

Nem éppen összeillő páros. Mindenben eltérnek egymástól: életcél, értékrendszer, temperamentum, világlátás. Ők azok, akik vagy soha, vagy nagyon keveset vannak egy hullámhosszon. A Nyilas mindig az újat, a szokatlant, az érdekeset keresi. Éppen ezért kicsit felületes is. Míg a Nyilasnak állhatatlan természete miatt rengeteg kapcsolata van, a Bika életének ezt a területét is megfontoltan kezeli: kevés, de hosszú és tartós párkapcsolatok övezik útját. Míg a Bika nagyra értékeli az otthon biztonságát, a Nyilas folyton új élményekre, új tapasztalatokra vágyik, és semmit nem imád jobban, mint hatalmas utazásokat tenni a nagyvilágban, más kultúrákat, más embereket, életmódokat megismerni. A Bika mértékletes és spórolós alkat, a Nyilas azon nyomban elkölti még a nem létező pénzét is, amikor csak lehet. A Bika óvatos, a Nyilas bátor. Idegesítik egymást, minden létező területen.

Munka

Ha a Nyilas a főnök, akkor nagyvonalú, és nem konkrét utasításokkal látja el a Bikát, aki hirtelen nem is tudja, mit tegyen. A Bikát idegesíti, hogy folyton ki kell találnia, mit gondol a másik, amikor ő az egyértelmű, tiszta dolgokat szereti. Ezzel szemben a Nyilas főnök azt várná el a Bikától, hogy önállóan, kreatívan hajtsa végre a feladatot, aki pedig nem igazán tudja, mit is akarnak tőle. Ha a Bika a főnök, akkor pedig konkrét utasításokkal látja el a Nyilast, akit a feladat elvégzése után rögtön ellenőriz - ezt pedig a Nyilas ki nem állhatja: nem elég, hogy nem engedik szabadon szárnyalni a fantáziáját, de még felelősségre is vonják.

Tanács

Nagyon sok tanácsot lehetne adni nekik, miben idomuljanak egymáshoz, hiszen a végletekig különböznek. A legfőbb ezért az egymás megismerése és a türelem. Ha a Nyilas meg akarja hódítani a Bikát, azt apró, ám annál értékesebb ajándékokkal tegye, mert így a Bika érezni fogja, hogy ő fontos. A Bikának nem szabad túlságosan féltékenynek lennie, mert ezzel nagyon hamar elűzi maga mellől a Nyilast.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.