horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük nem mindennapi, furcsán alakuló. A Halak minden párkapcsolattól védelmet vár - ez pedig azok közé a szolgáltatások közé tartozik, amit a Kos nem igazán hajlandó megtenni. A Kos szívesen hódít, harcol, rajong szerelméért, viszont egyáltalán nincs ínyére védelmezni, gondoskodni, babusgatni a másikat, órákon, napokon, hónapokon vagy egy életen keresztül lelkizni. Márpedig a Halak érzékeny és befelé forduló típus. Ha volna türelme a Halak érzékeny lelkéhez, akkor felfedezhetné, mennyire fantáziadús, milyen kreatív és sokoldalú. A Halak az önfeláldozásig odaadó, remek társ tud lenni - csakhogy a Kos nem ezekért a tulajdonságokért tud igazán lelkesedni. Ha mégis kapcsolatba lépnek egymással, egy ideig talán remekül megy minden, de idővel a Kos egyre inkább szeretne külön utakon járni, ez pedig nagyon nem tetszik a Halaknak, aki minden szabadidejét választottjával szeretné tölteni. Ebből veszekedések lehetnek, és ha a Halak nem enged, akkor a Kos drasztikus lépésre szánja el magát, és végleg magára hagyja a Halakat. Ugyan mindketten szenvedélyesek, de más fajta szenvedély az övék: a Halaké tartós és mély, a Kosé pedig hirtelen fellángoló és hamar elégő. A Halaké inkább lelki és érzelmi, a Kosé pedig legtöbbször testi indíttatású.

Szex

A mindennapokhoz hasonlóan a szexet is különbözőképp élik meg. A két nagyon eltérő érzelmi beállítottság és másféle szexuális orientáció miatt viszonylan nehezen képesek azonos hullámhosszra kerülni. Általában a Kos a kezdeményező fél. A Halak érzések oda-vissza áralmásának véli, a Kos egyszerű fizikai örömszerzésre vágyik.

Barátság

Nem igazán illenek egymáshoz a mindennapokban. A Kosnak néha ugyan tetszik a Halak titokzatossága, megfejthetetlen lénye, még sincs türelme sokáig bogozni a Halak személyiségének titkait, hiszen a Halak még önmaga számára is káosz - nemhogy a jóval egyszerűbb lelkivilágú Kos számára. A Kosnak tettek kellenek, a Halaknak inkább érzések, hangulatok. A Kos energiáját mindig konkrét cselekvésbe transzformálja - a Halak minden idejét álmok szövögetésével, fantáziavilága továbbépítésével tölti. Ha mégis barátokká válnak, akkor a Halak sokat tanulhat a Kos öntudatos, szenvedélyes élni akarásából, határozott fellépéséből, akaratérvényesi technikájából. Ugyanakkor pedig a Kos is tanulhat a Halaktól szenzibilitást, empátiát, befogadást, odaadást, önzetlenséget.

Munka

Ha a Kos a főnök, akkor dinamikus vezető lesz belőle, és elvárja, hogy a beosztottja önállóan és gyorsan dolgozzon, és lépést tartson vele. A Halaknak viszont elég nehezen megy az önálló munka, nem szereti, ha magára hagyják, nem tud egyedül dönteni. Fantáziája és kreativitása határtalan, de a gyakorlati dolgokban mindig főnöki utasításra van szüksége. Elég nehéz ez a kapcsolat a Halak számára, mert a Kos nyersen fejezi ki, ha nem tetszik neki valami, amivel hamar megbánthatja a Halakat. Ha a Halak a főnök, akkor a Kos próbálja átvenni a vezető szerepet. Nem valószínű, hogy tetszeni fog a Halak főnöknek a Kos beosztott makacssága és öntörvényűsége.

Tanács

A Kosnak nem szabad mindig csak magára figyelnie. Fontos, hogy próbáljon ráhangolódni a Halakra. Lassítson le, kedveskedjen, próbáljon a partnere érzelmeire hatni, nem pedig egyből a testi dolgokra koncentrálni.A Halak tanulhatna a Kostól önállóságot, magabiztos fellépést, a Kosnak pedig ideje volna kicsit finomítania érzésein és megtanulni adni egy kapcsolatban, nem csak kapni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.