asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Nagyon valószínű, hgoy szerelmük tartós lesz. A Bak csak nagyon nehezen enged közel magához bárkit is, hiszen nem bízik az emberekben. Valószínűleg a Mérlegben sem fog először megbízni, csak szimpatikus lesz neki a Mérleg népszerűsége és könnyedsége. Ám, ha a Bak közel engedte magához a Mérleget, akkor nagyon ragaszkodó és gondoskodó tud lenni. Ez pedig tetszik a Mérlegnek, mert a szeretet megnyilvánulását látja a gondoskodásban. Szerelmük nem lesz nagyon szenvedélyes és tüzes, hiszen egyikük sem jellemző a túlságosan heves érzelmi kitörések. A Bakra azért nem, mert nagyon óvatos és megfontolt - föld jegyű lévén -, és mindemellett elég racionális. A Mérlegre pedig azért nem, mert őneki sincsenek szélsőséges érzelmei, hiszen az egyensúlyra törekszik minden területen. A Bakot idegesítheti, hogy a Mérleg hajlamos a flörtölésre és a túlságosan közvelten viselkedésre, és féltékennyé válhat. Ezt viszont a Mérleg nem tűri el hosszú távon.

Szex
Itt is a szenvedélyektől mentes, megfontolt kapcsolat lesz rájuk jellemző, a Bak talán többet kezdeményez, érzéki föld jegyű lévén, mint a hűvös levegő jegyű Mérleg.

Barátság
A Mérleg és a Bak két különböző világot testesítenek meg két különböző értékrendszerrel. A Mérlegnek az a fontos, hogy széppé tegye a környezetét, hogy harmónia legyen körülötte, hogy elismerjék, hogy szépnek és jónak lássák őt magát is. A Bak pedig rendszerben akarja látni a világot, melyben él, és elismerést akar a társadalom részéről - de nem a szépségéért, hanem a munkájáért. A Bak nagy mestere a kemény munkának és a nélkülözésnek, a Mérleg, aki mindenben a harmóniára törekszik, el sem tudja képzelni, miért kellene neki bármit is megvonnia magától, így van ez a szórakozással és a pihenéssel is. A Mérleg sokkal könnyedebben veszi a világot, és talán kicsit ridegnek és túlságosan szigorúnak találja a Bakot. Barátokként a Mérleg lesz az, aki megpróbálja kicsit oldottabbá tenni a Bakot, aki élvezetet és nyugalmat visz a Bak életébe. A Bak pedig megmutatja a Mérlegnek, mi az igazi küzdelem, hogyan kell kitartással véghez vinni egy dolgot, nem pedig csak beszélni róla folyton.

Munka
Ha a Bak a főnök, akkor érzelmek nélkül ad utasítást, csakis az eredmény fontos a számára, ezért sokszor megbánthatja a Mérleget. Ha a Mérleg a főnök, akkor kiejthet bármit a száján, a Bak lelkiismerettel és szívósan fog dolgozni az elismerésért, amivel a Mérleg nem is fukarkodik.

Tanács
A Baknak nem szabad túl szigorúnak lenni a Mérleghez, hagynia kell, hadd élje ki szépség iránti vágyát. Az sem jó, ha túlságosan ellenőrzése alá vonja őt, mert akkor elmenekül. A Mérleg pedig jobban teszi, ha felelősséget és kitartást tanul a Baktól. Próbáljon odafigyelni rá, és komolyan venni érzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.