asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szabad és könnyed szerelem az övék. Élvezik egymás kreativitását, felszabadult és bohókás jellemét, és nem nagyon foglalkoznak az élet árnyékosabb oldalával. Szeretnek utazni, társaságba járni, bulizni, táncolni, a Vízöntő kiszámíthatatlan ötletei folytán izgalmas kalandokba keveredhetnek. Ha valamiben nem értenek egyet, a Mérleg kompromisszumkészsége miatt hamar megegyeznek, nincs közöttük sértődés és több napig tartó mosolyszünet. Hamar megbocsátanak egymásnak - sokszor csak azért vesznek össze, hogy utána jól kibékülhessenek. Kapcsolatuk tartós lehet, bár a Vízöntő figyelmét hosszú távon elég nehéz lekötni. A Mérleg mégis képes fenntartani ezt a figyelmet, hiszen független és nem feltétlenül odaadó jellemét soha nem birtokolhatja teljesen senki. Ez a "soha-meg-nem-kaphatom" típusú nő/férfi tetszik a Vízöntőnek, így képes hosszú távú kapcsolatot kialakítani a Mérleggel. A Vízöntőnek az életében a legfontosabb a saját szabadsága és függetlensége, és ezt nem érzi veszélyeztetve a Mérleg mellett. Nem ritka, hogy másfelé kacsingatnak, de könnyen megbocsátják egymásnak, egyikük sem birtokló jellemű.

Szex
A Vízöntő lesz a kezdeményező, levegő jegyűek lévén az eredetiséget, a változatosságot és a szokatlan helyzeteket keresik.

Barátság
Nagyon jó barátokká válnak, már az első perctől kezdve. A Vízöntő különcsége és eredeti stílusa nagyon tetszik a Mérlegnek, aki mindig vevő egy kis bolondságra. A Mérleg fejlett kommunikációs készsége és közvetlensége pedig elbűvöli a Vízöntőt. Mindketten levegő jegyűek, nagyon sokat fognak beszélgetni a világ dolgairól, vitatkozni a különböző álláspontokról, de soha nem vérre menően. Szeretik a független kapcsolatot, egyikük sem ragaszkodó típus, ezért ideális barátok. Nem fogják sértődések és érzelmi zsarnokoskodások kísérni kapcsolatukat, ezért mindkettőjük hálás lesz a másiknak.

Munka
Nagyon jól megértik egymást a munkahelyen is. Ha a Vízöntő a főnök, akkor eredeti ötleteit a Mérleg nagyon díjazza, és lelkesen lát hozzá a megvalósításához. A Vízöntő pedig nem felügyeli állandóan a Mérleg munkáját, képes neki szabad kezet adni. Ha a Mérleg a főnök, akkor szintén megvalósul a Vízöntő szabadsága, és a Mérleg képes kordában tartani a Vízöntő néha már a valóságtól túlságosan elrugaszkodott ötleteit.

Tanács
Kicsit nagyobb figyelmet kellene fordítani egymás lelki életére, hogy a kapcsolatuk biztosabb alapokon álljon. Ha mindketten csak önmagukkal törődnek, akkor szép lassan elhidegülhetnek egymástól. A Mérlegnek állandó csodálatra van szüksége, ezért a Vízöntő jobban teszi, ha nem csak szarkasztikus stílusával bűvöli el a Mérleget, hanem eredeti bókjaival is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.