párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmük szenvedélyes és játékos. Vonzzák egymást, hiszen mindketten az élet könnyebbik oldalát részesítik előnyben. Tüzes (Nyilas) és levegős (Ikrek) jegyek lévén szeretik az izgalmakat, a hatalmas veszekedéseket, a filmekbe illő, romantikus kibéküléseket. Nemcsak csodálják, de erősítik egymás gyermeki, kissé naiv viselkedését, vége sincs a humoros szópárbajoknak. Szókincsük kimeríthetetlen: mindketten hajlamosak elámítani környezetüket gyors és fantáziadús beszédstílusukkal. Egyikükről sem mintázhatnák a hűség szobrát, nagy botrányok okozója lehet vissza-visszatérő félrelépésük, de emiatt nagy valószínűséggel nem fogják kapcsolatukat felbontani. Szeretik egymást, de nincsenek összenőve. Éppen ezért is lehet kapcsolatuk hosszú távú, mert megadják egymásnak a szabadságot, és biztosítani tudják azt a változatos életet, amire mindketten vágynak.

Szex
A Nyilas, tüzes jegy lévén, többet közeledik, és az Ikrek az idő haladtával egyre többet utasítja vissza. Fiatalkorukban azonban szeretik a különleges, furcsa helyeket, egzotikus körülményeket, szeretkezéseik játékosak.

Barátság
Nagyon hasonlítanak egymáshoz, ezért kitűnően megértik egymást. A Nyilas lelkes, minden lében kanál természete jól illik az Ikrek még kíváncsibb és még kotnyelesebb jelleméhez. Nem is beszélve arról, hogy mindkettő sokkal okosabbnak érzi magát a másiknál, és sokat vitatkoznak azon, hogy kinek van igaza. De ezek a vitatkozások nem mérgesednek el, hamar felbosszantják egymást, egy perc múlva pedig már el is felejtik. Együtt felforgatják és megváltják a világot. A Nyilas imád utazni, az Ikrek nemkülönben. Bár az előbbi inkább nagyobb utakra merészkedik és egy hajszálnyival megfontoltabban: a Nyilas imád új égtájakat, új kultúrákat felfedezni, míg az Ikrek inkább rövidebb, könnyedebb, gyakorlati hasznot nyújtó (üzleti) utazásokat szereti. Az Ikrek egyébként nagyon jól vezet - itt kamatoztathatja azt a képességét, hogy egyszerre több dologra tud figyelni. A Nyilas általában nagyobb távú dolgokban gondolkodik, az Ikrek a pillanatnyi gondokkal-örömökkel törődik. Ezért kettejük kapcsolatában a célt általában a Nyilas jelöli ki, és ő tereli az Ikreket a közös cél irányába.

Munka
Munkakapcsolatuk is gyümölcsöző. Ha a Nyilas a főnök, akkor nemes és nagyra törő céljait az Ikrek segít lefordítani a mindennapok gyakorlati nyelvére, és megvalósításában nagy szerepet játszik. Ami baj lehet, az az, hogy egyikőjük sem kitartó típus, amire pedig nagy szükségük lenne, hogy ne hagyják félbe a munkákat. Ha az Ikrek a főnök, akkor értékeli a Nyilas ötleteit, magára ismer a beosztottjában, és segíti őt, hogy még inkább kibontakozhasson.

Tanács
Az Ikreknek jobban oda kellene figyelnie a Nyilasra, mert lehet, hogy nem mutatja, de szüksége van a figyelemre. Mindkettő hajlamos az okoskodásra, ez lehet, hogy az idegrendszerük rovására megy. Meg kell tanulniuk engedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.