párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Hatalmas szerelem alakulhat ki közöttük. Már első perctől fogva feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő harsány és nyitott típus, szeretnek szerepelni, a társaság központjai lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, életszeretet, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, senki máshoz nem hasonló jelleméért, hóbortjaiért. Azonban, ha hosszú távú kapcsolatot szeretnének, akkor egyiküknek fel kell vállalnia a ragaszkodó, összetartó szerepet, amit nem biztos, hogy bármelyikük szívesen vesz. Mindkettő állhatatlan és megátalkodottan független, és mindketten a pillanatnak élnek. Nem szeretik elkötelezni magukat, épp az adott ingernek engedelmeskednek. Nem szeretik a kötelező programokat, a kötelező randikat, a kötelező hívásokat. Kapcsolatuk nagyon spontán és nagyon őszinte. Ők azok, akik egy percig nem tudnának azért együtt lenni egymással, mert "megszokták" a másikat, vagy mert "muszáj". Szenvedélyesek, de szenvedélyük pillanatnyi és gyorsan múló. Ha kialakul köztük a kölcsönös tisztelet, és a szenvedélyen kívül valami összetartozás-érzés, akkor az össze tudja őket kötni hosszú távon. Nem biztos, hogy egy egész életen át hűségesek lesznek egymáshoz (sőt, elég valószínű, hogy nem), de nem csinálnak ebből nagyobb problémát. Nem haragtartóak, és nem kisajátítóak.

Szex
Testi szerelmük is éppolyan izgalmas, különleges, tabuk és kényszeredettség nélküli, felhőtlen, újat kereső lesz, mint a lelki kapcsolatuk.

Barátság
Kitűnő barátság alakul ki közöttük. Ha a Nyilas furcsa ötletei kereszteződnek a Vízöntő őrültségével, akkor ott nagyon érdekes, izgalmas és eredeti kalandok várnak rájuk. Tűz (Nyilas) és levegő (Vízöntő) jegy szülöttei nagyon jól megértik egymást, azonban ez a két jegy még ezen felül is vonzódik egymáshoz. Ugyanis a Nyilas, aki bármit megcsinál bármikor, csak impulzusra és ingerekre vár, nagyon jó ösztönző erőt talál a Vízöntőben, akinek eredeti vágyai és különleges gondolatai felkeltik a Nyilas érdeklődését. Mindketten szabadok, függetlenek, szeretnek társaságba járni, bulizni, táncolni, nagyokat nevetni, szórakozni, utazgatni, mindig újat és még újabb dolgokat kipróbálni, és mindebben társai egymásnak. Egyikük sem ragaszkodó jellem, előfordulhat, hogy barátok, és két évig egymás felé sem néznek, de ha egyszer összetalálkoznak, akkor biztosan nagyon élvezik egymás társaságát.

Munka
Ha a Vízöntő a főnök, akkor nagyon nagyra fogja értékelni a Nyilas ötleteit, és ez történik a fordított esetben is. Sokra tartják egymás kreativitását, és elég szabadságot adnak egymásnak, hogy kibontakoztassák a kreativitásukat. Szeretnek együtt dolgozni, egymást serkentik a jobbnál jobb ötletekben.

Tanács
Ha szeretnének sokáig együtt lenni, akkor a ragaszkodás legalábbis enyhébb formáját kell tudni elsajátítaniuk. Fontos, hogy a Vízöntő ne csak a gondolataiban valósítsa meg álmait, hanem engedje, hogy a Nyilas magával sodorja és belevigye a kalandokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.