párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük amilyen lassan alakul, olyan tartóssá válik. A Skorpió szereti a kihívásokat, és a Bakban meg is találja. A Bakot meghódítani, felmelegíteni először teljesen lehetetlennek látszik, de egy Skorpiónak természetesen semmi sem lehetetlen. Hamar észreveszi, hogy pusztán testi közeledéssel nem megy semmire, a Bakot ésszel és lélekkel kell levenni a lábáról. Szerelmük nagyon intenzív és hosszan tartó lesz, a Skorpió mélységgel és szenvedéllyel tölti meg, a Bak pedig szilárdságot ad neki. Szeretnek kettesben lenni, nem túlságosan társasági emberek, jobban érzik magukat a saját kis felépített világukban. Mindketten erős akaratú, irányító típusú emberek, azonban hamar eldől, hogy kinek miben lesz meghatározó a szava. Általában a Skorpió irányít, úgy, hogy a Bak észre sem veszi. Néha talán a Bak megijed a Skorpió végletes természetétől, a Skorpió pedig nem érti, miért fontos bizonyos dolgokat csak úgy csinálni, ahogy mások is szokták. Nem érti, miért nem csókolhatja, simogathatja nyilvánosan az utcán a Bakot, aki teljesen megbotránkozik, ha a Skorpió a többi ember előtt közeledik hozzá. A Bak nagyon hűséges, ami a Skorpiónak nagyon tetszik. A Skorpió féltékeny, birtokló természete teljesen megnyugodhat a Bak mellett, aki a szeretet bizonyítékát látja a Skorpió féltékenységében.

Szex

A kezdeményező fél legtöbbször a Skorpió lesz. A Skorpió erős szexuális kisugárzása és kitartása rekordidő alatt képes elérni a Baknál azt, ami más jegyeknek csak nagyon nehezen sikerül.

Barátság

Víz (Skorpió) és föld (Bak) jegy jól kiegészíti egymást. A föld szilárdságot ad a víznek, a víz pedig érzelemmel lágyítja meg a földet. Így van ez a Bak és a Skorpió esetében is. A Bak megpróbálja evilági értékekhez igazítani az öntörvényű Skorpiót, a Skorpió pedig felmelegíti a hideg és racionális Bakot. Barátságuk hosszú távú és mély lesz. Mindkettőjük megválogatja, hogy kit enged közel magához. A Skorpiónak szimpatikus a Bak korrekt és kissé szigorú jelleme, hamar megbízik benne. A Bak pedig folyamatosan meggyőződik a Skorpió kitartásáról és maximalizmusáról, ami imponál neki, ezért ő is kinyílik a Skorpió felé. Barátságukban lesznek feszültségek, hiszen a Bak túl végletesnek találja a Skorpiót, aki nem ismeri a középutat semmiben, a Skorpió pedig túl óvatosnak és aggodalmaskodónak tartja a Bakot. De ezeken kívül, ha a Skorpió nem kényszeríti a Bakot olyan őrült dolgok megtételére, amit az nem szeretne, és a Bak nem várja el, hogy a Skorpió hagyományos értékek mentén élje az életét, akkor nagyon szép és hosszú barátság lesz az övék.

Munka

Ha a Bak a főnök - ez az ideálisabb eset -, akkor a Bak nagyon pontos és egyértelmű utasításokkal adja a Skorpió tudtára, hogy mit vár tőle. A Skorpió, ha neki tetsző munkát kap, akkor mindent meg is tesz, hogy a tőle telhető legjobbat nyújtsa. Ha a Skorpió a főnök, akkor szintén egyértelműen a Bak tudomására hozza, mit szeretne, azonban ha a legkisebb dolgot nem úgy csinálja, ahogy a Skorpiónak tetszik, akkor csúnya megrovásban lehet része.

Tanács

A Skorpiónak el kell fogadni, hogy a Bakkal nem lehet olyan őrültségeket véghezvinni, mint amire titkon vágyik. A Bak mindig teljesen korrekt és a hagyományos értékekhez igazodik, a Skorpió csakis a saját maga által hozott törvényeket képes betartani, ami viszont zavarhatja a Bakot. Fontos, hogy mindketten tiszteletben tartsák a másik értékrendszerét, és szükségleteit, akkor nagyon jó kapcsolat lehet belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.