párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük szenvedélyes lesz. Mindketten nagyon át tudják adni magukat az érzéseiknek, csak a Nyilas inkább rövid távon, míg a Skorpió abszolút hosszú távon. A Nyilas nagyon félti a függetlenségét, ezért hosszú távon nehézségek adódhatnak. Ugyanis a Nyilas mindenkit szeretne megszerezni magának, na nem örökre, csak egy kicsit, ezért mindenkinek udvarol vagy mindenkit el akar csábítani. A Skorpió pedig, aki egyébként is féltékeny típus, ezt a "mindenkié vagyok" magatartást nem tudja tolerálni, ezért valószínűleg sok összetűzés lesz kapcsolatukban. Pedig a Nyilast nem szabad korlátozni, mert semmi sem öli meg hamarabb a szerelmét, mintha kalitkában érzi magát. Amíg tart a szerelmük, addig a Skorpió szexuális energiájával, végletes természetével egészen elbűvöli a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. A Skorpió pedig élvezi a Nyilas sokoldalúságát, okosságát, kalandos kedvét.

Szex

Testi szerelemben nem lesz hiány. A Skorpió szexuális kisugárzása már az első perctől vonzza a Nyilast. Mindkettő kezdeményező típus, és mindketten szeretik a változatosságot, az izgalmat ezen a területen is.

Barátság

Két nagyon különböző jellem találkozik a Skorpió és Nyilas személyében. A Skorpió a mély érzések embere, a Nyilas a könnyed cselekvésé. A Skorpió felületes, nagyzoló showmannek tarja a Nyilast, aki pedig nem érti, miért viselkedik vele olyan elutasítóan a Skorpió. És különben is, miért vág mindig olyan komoly képet, hiszen az élet szép, és élvezni kell, amit csak lehet. Ha ez a két különböző ember mégis megbarátkozik egymással, akkor van mit tanulniuk egymástól. A Nyilas kitartást tanulhat a Skorpiótól, és azt, hogy mögé kell nézni a dolgoknak. Hogy nem lehet felelőtlenül, csakis az élvezeteknek élni, és hogy amit az ember elkezdett, azt véghez is kell vinni. A Skorpió pedig megtanulhatja a Nyilastól, hogyan kell könnyedén átlépni lényegtelen dolgokon, és hogy nem szabad minden szó és tekintet mögött ellenséges gondolatot feltételezni.

Munka

Ha a Nyilas a főnök, akkor ötleteit a Skorpió nagy alapossággal fogja megvalósítani. Bár olyan helyzet nagyon kevés van, amikor tényleg a Nyilas a főnök, mert a Skorpió úgy tud irányítani a háttérből, hogy azt a Nyilas észre sem veszi. Ha pedig a Skorpió a főnök, akkor elég sok bosszúsága lesz az öntörvényű és kiszámíthatatlan, és szétszórt Nyilas munkája miatt, aki nagyon kreatív tud lenni, csak éppen akkor, amikor ő is úgy gondolja.

Tanács

A Skorpiónak muszáj elfogadnia, hogy a Nyilas nagyon szabad szellemű és szüksége van a függetlenségére, különben, ha folyamatosan birtokolni akarja, akkor a Nyilas elmenekül. A Nyilasnak jobban oda kell figyelnie a Skorpió hangulatváltozásaira, és egyáltalán: egész lényére, mert a Skorpió nem a fél dolgok embere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.