párkapcsolat horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Hatalmas, életre szóló, szenvedélyes szerelem alakulhat ki közöttük. Mindketten végletesek, teljesen átadják magukat az érzéseiknek. Nincs előttük tabu, nincs hazugság, csak a mélységes ragaszkodás és határtalan rajongás. Úgy érzik, egymásnak születtek, és készek az életüket áldozni a másikért. Kapcsolatuknak nagyon erős szexuális töltése van, a testi szerelemben sem ismernek határokat. Végtelenül féltékenyek egymásra, pedig nincsen miért. Nagyon hűségesek egymáshoz, ha ösztönük egyszer-egyszer másfelé vezérelné őket, érzéseik mindig megálljt parancsolnak. Nem igazán társasági emberek, szeretnek kettesben lenni, eldugott helyeken találkozni, saját, külön világot kialakítani, titkos találkahelyeket keresni, a mi csak az övék. Csinálhatnak bármit, a külvilágnak szerintük semmi közük nincs hozzá, sok-sok titok övezi kapcsolatukat, melyekről egy szót sem szólnak másoknak. Egymás nélkül nem szívesen mennek sehová, nehezen bírják a másik nélkül.

Szex
Két Skorpió szexuális élete olyan, mintha két éhező állatot engednének össze. Bármennyi idő telhet el, mindig szenvedélyes és izgalmas lesz testi szerelmük, kezdeményezésben nem lesz hiány.

Barátság
Két Skorpió nagyon hamar összebarátkozik egymással. Érzik egymáson az erőt, amelyet mindegyikük sugároz magából, és nagyon hamar találnak közös témát. Egyikük sem szereti a felszínes, külsőséges dolgokat, szeretnek a dolgok mélyére nézni, a csillogás mögötti hátteret kifürkészni. Őket nem lehet becsapni, sőt ők azok, akik képesek bárkit manipulálni. Nagyon szorossá válhat a kapcsolatuk, ők azok, akik egy barátnak mindent odaadnak, és mindent várnak cserébe. A Skorpió az a jegy, aki csak nagyon nehezen és nagyon keveseket enged magához közel, de akkor képes bármit megtenni a másikért. Ha két Skorpió barát lesz, akkor abból örökké szóló barátság lesz. Hacsak nem történik valami olyan dolog, ami egymás ellen fordítja őket, mert akkor esküdt ellenségei lesznek egymásnak. A Skorpió hajlamos a bosszúállásra.

Munka
Mindketten nagyon alaposak és maximalisták. Ha érdekli őket az, amit csinálnak, akkor bármit képesek megtenni azért, hogy a legjobbat hozzák létre. Értenek egymás nyelvén, ezért nagyon jól együtt tudnak dolgozni.
A Skorpió egyébként, ha beosztott szerepbe is kerül, érvényesíteni tudja az akaratát. Ha a főnök is Skorpió, akkor erős akaratú emberek szállnak szembe egymással nap mint nap.

Tanács
Vigyázni kell, hogy ne alakuljanak ki kettejük közt hatalmi harcok. Ugyanis mindketten domináns típusok, szeretnek irányítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.