párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Ha szerelmesek lesznek egymásba, akkor, a Skorpió szenvedélyessége révén a Szűz egy nagyon érdekes és érzelemdús kapcsolatban találhatja magát. A Szűz valószínűleg sokszor megkérdezi majd: "Miért szeretsz?", amin a Skorpió csodálkozni fog: "Hogy lehet ilyet megkérdezni?" A Skorpió minden kapcsolatban azt érzi: ez az igazi, ő a nekem rendeltetett. És ezt nem mondani kell, hanem éreztetni. A Szűz igen lassan enged fel, először el sem hiszi, hogy őt is szeretni tudja valaki igazán, de a Skorpiónak van hozzá kitartása, hogy bebizonyítsa szerelmét. Addig hajtogatja, hogy neki a Szűz a mindene, amíg az lassan-lassan, de feloldódik a Skorpió szenvedélyességében. Akárcsak barátságban, itt is megvan az esélye, hogy tartós szeretet veszi át a lángoló szerelem helyét. A Skorpió ugyan hatalmas szexuális étvágya folytán hajlamos a kilengésre, de ez általában nem érzelmi alapon, hanem csak a spontán szex kedvéért teszi. A Skorpió végtelenül féltékeny tud lenni, de ez a Szüzet nem zavarja (amíg nem beteges féltékenyséről van szó), hiszen a Skorpió szeretetének bizonyítékát látja benne.

Szex
A Skorpiónak ezen a téren is nehéz dolga lesz a Szűzzel, aki nagyon gátlásos, és egyáltalán nem tartja sem szépnek, sem vonzónak magát. A Skorpió azonban teljesen otthon van a csábításban: gyengéd és odaadó, ezért célt tud érni az először hideg, visszautasító és merev Szűznél.

Barátság
Víz (Skorpió) és föld (Szűz) elem ugyan nagyon jól kijön egymással, de ez a két jegy mégis teljesen más. A Skorpiót nem érdeklik a mindennapok részletes és felszínes történései, alapvetően érzelmi beállítottságú, és az érzelmeiben is a legrejtettebb mélységet szereti megélni. A Szűz valószínűleg nem érti a Skorpió hallgatagságát, és furcsállja végletes természetét. Amíg a Szűz szívesen elemzi a körülötte lévő világot, addig a Skorpió csodálkozik, hogy lehet ennyit rágódni a részleteken. Talán kicsit száraznak és hidegnek találja a Szüzet. Megvan az esélye, hogy nagyon jó és tartós barátság alakuljon ki közöttük, ha elfogadják a másikat a saját furcsaságukkal. Mindkettő nagyon hűséges és ragaszkodó tud lenni, ha barátságról van szó, értenek a titoktartáshoz, és kiállnak a másikért a rosszban is.

Munka
Ideális helyzet, ha a Skorpió a főnök, mert a Szűz nem szeret irányítani, inkább elvárja, hogy vezetgessék. Szívesen elvégez minden olyan aprólékos munkát, amivel a Skorpió nem akar, vagy nincs türelme foglalkozni. Ha a Szűz a főnök, akkor pedig észre sem veszi, de a Skorpió átveszi a vezetést. A Szűz főnök nagyon hamar megtalálja a legkisebb hibát, de a Skorpió legalább annyira igényes, alapos, és odaadó a saját teljesítményét tekintve mint a Szűz, úgyhogy nehéz dolga lesz a Szűznek, ha valamibe bele akar kötni.

Tanács
A Szűznek meg kell tanulnia elengedni magát, és átadni az élvezeteknek, ahogy azt a Skorpió mutatja. És persze nem szabad nagyon sokat kritizálnia a Skorpiót, aki nagyon öntudatos. A Skorpiónak pedig nagyon kitartónak és türelmesnek kell lennie a Szűzhöz, és akkor eléri nála, amit akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.