asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Ez a páros szinte tökéletes! Pontosan azt nyújtják egymásnak, amit várnak egy társtól. Mindketten ambiciózusak, és a Bak láthatóan stabilan (nem gyorsan, de stabilan) lép előrébb a ranglétrán. Egyre több földi jó birtokába jutnak, és ezért a biztonságért a Rák hihetetlenül hálás a Baknak. Szeretnek otthon lenni, vendégeket fogadni, sokszor a nagy rokoni összejövetelek is a Rák-Bak páros szép, rendes, tiszta és nem utolsósorban nagy házában zajlanak. Lehet, hogy a Rák néha kevesli a Bak érzelmi szükségletét, de hamar kiengesztelődik. Gyermekeiket megható gondossággal és felelősséggel kezelik majd, amire vigyázni kell, hogy ne tartsák túl rövid pórázon őket, mert fellázadhatnak a szerető, de keménykezű szülőkkel szemben. Ők a tipikus családapa és családanya megtestesítői. A Rák odaadásával képes előcsalogatni a látszólag hideg és távolságtartó Bakból az érzéseket. A Bak pedig szilárd alapot nyújt a Ráknak a megélhetéshez. Egy életen át hűséges társai egymásnak.

Szex
A Rák ért hozzá, hogyan kell a Bak jégpáncélját leolvasztani. Szeretkezéseik hosszú, érzelmekkel teli élményt nyújtanak.

Barátság
Víz (Rák) és föld (Bak) jegy nagyon jól kiegészítik egymást. A Rák érzelmeket és odaadást visz a kapcsolatba, a Bak pedig megszilárdítja azt. Mindketten szeretik a megszokott dolgokat, ezért barátokként közös szokásokat alakítanak ki. Van kedvenc mozijuk, kávézójuk, cukrászdájuk, kedvenc bevásárlóhelyük, kedvenc kirándulóhelyük, ahova folyton vissza-visszatérnek, talán még kedvenc sportjuk is van - bár egyikük sem tipikus sportember. A Rák inkább az otthon végezhető dolgokat szereti, a Bak nemritkán munkamániás. Ha szabadidőhöz jutnak, szeretik azt kényelmesen eltölteni, nem pedig "ugrabugrálni" valami sportpályán. Mindketten a megfontolt, észérvekkel meggyőzhető, inkább konzervatív beállítottságú jellemek, akik nem szívesen bocsátkoznak kalandokba, ezért általában józan életet élnek, és pénzügyekben is mértéktartóak.

Munka
Ha a Bak a főnök, akkor pontos, precíz munkát vár el a Ráktól, aki nagyon igényes, ezért próbál mindenben megfelelni a főnöknek. Azt viszont már nehezen viseli, hogy a racionális Bak nem nagyon értékeli fantáziadús ötleteit, hogy nem engedheti szabadon a fantáziáját. Ha a Rák a főnök, akkor nagyra értékeli a Bak pontos, mindig idejében kész munkáját, csak az az egyetlen gondja lehet, hogy a Bak sokszor rutinszerűen végzi a feladatait. A Rák jobban örülne, ha a Bak több lelkesedést vinne a munkájába.

Tanács
A Bak nagyon makacs tud lenni, ekkor a Ráknak meg kell tanulnia engedni. A Bak pedig tanulja meg kimutatni az érzéseit a hétköznapokban is, mert a Ráknak erre van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.