asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Ideális kapcsolat. Elsőre felfigyelnek egymásra, de kapcsolatuk lassan alakul. Mindkettő nehezen nyílik meg a párkapcsolatban, úgyhogy először csak tapogatóznak. Csak akkor engedik szabadjára érzelmeiket, ha már megbíznak a másikban. De mindkettő földies jegyű, ezért hamar rájönnek, hogy megbízhatnak egymásban. A Szűznek szüksége van a Bak magabiztosságára és határozott jellemére, jólesik neki, ha a Bak dicséri. Persze, a Bak nem dicsér elhamarkodottan, nagyon megfontolt jellem. Éppen ezért a Szűz, ha bókot kap a Baktól, akkor a mennyekben érzi magát, hiszen biztos lehet benne, hogy a dicséret őszinte volt. A Baknak pedig tetszik, hogy a Szűz mindenhol feltalálja magát. Szüksége is van a Szűz közvetlenebb jellemére, hiszen önmaga túlságosan zárkózott, és csak magába zárkózna a Szűz nélkül. Hűségesek, már csak a zárkózottságukból kifolyólag is, hiszen ők akkor oldódnak fel egy párkapcsolatban, ha megismerték a másik érzéseit, és biztonságban érezhetik magukat.

Szex
Nem túl sokat szerelmeskednek, de ha igen, akkor - mint az élet egyéb területein -, itt is alaposak. Szeretik feltérképezni a másik minden porcikáját. A föld jegyek alapvetően érzéki jegyek, az más kérdés, hogy a Bak nagyon nehezen oldódik fel, a Szűz pedig még nehezebben. Szeretik a jól bevált szokásokat, nem törekszenek mindenáron a változatosságra.

Barátság
Nagyon jó barátság lehet köztük, hiszen mindketten föld jegyűek, tehát azonos az érdeklődésük, hasonló értékrendszerrel rendelkeznek. Két lábbal állnak a földön, nagyon fontos számukra az anyagi javak megszerzése és a jómód, a kényelem és a biztonság. A szimpátia azonnal kialakul köztük, de igazi barátokká csak szép lassan válnak. A Szűznek tetszik a Bak határozottsága és kitartása. A Bak pedig szívesen veszi a Szűz talpraesettségét, elismeri alkalmazkodóképességét, és értékeli a Szűz takarékosságát, üzleti érzékét és hogy mindenhol feltalálja magát.

Munka
Ideális esetben a Bak a főnök. Nagyon fontos a Bak számára a társadalmi elismerés, és fontos, hogy lassan feljebb és feljebb kerüljön a ranglétrán. Szívesen ad ki parancsot, a Szűz pedig hálás azért, hogy leveszik a válláról a felelősséget. Ha a Szűz a főnök, akkor hajlamos kukacoskodásával és állandó kritikáival elvenni a Bak kedvét a munkától, aki pedig általában nagyon szereti azt, amit csinál.

Tanács
Mivel mindketten föld jegyűek, ezért hajlamosak a szokások rabjává válni. Ügyelniük kell, hogy ne ragadjon meg a kapcsolatuk egy szinten, ne csinálják mindig ugyanazt, mert elsivárosodik a kapcsolat, és kiüresednek az érzelmek. A Bak növelje a Szűz önbizalmát, a Szűz pedig próbálja kicsit lágyítani a Bak kemény jellemét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.