asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Ha egymásba szeretnek, akkor az csak azért lehet, mert nagyon ellentétesek: egyszerre idegesíti őket a másik merőben más természete, de ugyanez vonzza is őket egymáshoz. Az Oroszlánt felbosszantja a lázadó Vízöntő, éppen ezért jó lenne meghódítani. A Vízöntő cinikusan szemléli az Oroszlán személyi kultuszát, de nincs mit tenni: imponál neki, ha felé fordul az "uralkodó" figyelme. Hosszú ideig tartó, állandó vitatkozásukból egyszer csak felszínre bukkanhat szerelmük, egymás megszelídítése feladat mindkettő számára. Ebből a nehezen alakuló kapcsolat azonban akár örök időkig megmaradhat, hiszen nagyon nehezen szerezték meg egymást, és ez kölcsönös tiszteletet vált ki belőlük. Jó esetben ez a tisztelet a másik merőben más természete iránt megmarad. Rossz esetben a szerelem múltával ezek a különbözőségek újfent idegesítően hatnak rájuk.

Szex
Mindkettő imád nagyokat szeretkezni. Az Oroszlánnak tetszenek a Vízöntő különleges, extrém ötletei.

Barátság
Jó kapcsolat alakulhat ki közöttük, bár merőben ellentétes személyiségek. Az Oroszlán szereti, ha tisztelik, ha elismerik, sőt, csodálják személyét - ennek érdekében bármit képes megtenni. A Vízöntőtől viszont semmi nem áll távolabb, mint a tekintélytisztelet. Rossz esetben a Vízöntő ironikus, gúnyos megjegyzéseit az Oroszlán tiszteletlenségnek véli, ezért nem is fogadja bizalmába. Ám, ha nem túlságosan önző Oroszlánnal van dolgunk, akkor imponál neki a Vízöntő különc, extrém viselkedése, különleges ötletei, bolondos megnyilvánulásai. Ha két nyitott ember találkozik, akkor ezek a különböző tulajdonságok kiegészíthetik egymást, és sokat tanulhatnak a másiktól. Az Oroszlán híján lehet a önkritikának, amiben a Vízöntő bajnok - ő mindent és mindenkit felülről lát, ezért látja mindennek a haszontalanságát, és nagyon hamar észreveszi a kicsinyes dolgokat. Az Oroszlán pedig megmutathatja a Vízöntőnek, hogyan kell szeretetet sugározni, és nem csak pusztán észérvek alapján dönteni.

Munka
Ha a Vízöntő a főnök, akkor először még lehet, hogy zavarja az Oroszlán folytonos igyekezete, és túlságosan harsánynak és nagyszájúnak érzi őt, de egy idő elteltével megtalálják a közös hangot, és nagyon jól tudnak együtt dolgozni: az Oroszlánnak is kialakul az a saját területe, ahol döntési jogkörrel rendelkezik, és ahol kibontakoztathatja tehetségét. Ha az Oroszlán a főnök, akkor kicsit furcsállni fogja a Vízöntő extrém, szokatlan ötleteit. És az sem tetszik neki, hogy a Vízöntőnek esze ágában sem lesz behódolni, és az Oroszlán felségterületéhez tartozni. A Vízöntő mindig kívülálló marad, és ezt az Oroszlán érzi rajta, ezért munkahelyen bizalmatlan lesz a kapcsolatuk.

Tanács
Az Oroszlánnak vigyáznia kell arra, hogy a Vízöntő szabadnak érezze magát, és nem szabad uralkodni rajta. A Vízöntőnek pedig nem szabad elfelejtenie, hogy az Oroszlán kényes önbecsülésére, tekintélyére, ezért jobb, ha cinikus megjegyzéseit megtartja magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.