asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmükből valószínűleg hosszú távú kapcsolat lesz. Nehezen alakul ki a szerelem, hiszen a Szűz csak nagyon nehezen enged fel és bízik meg a számára furcsa és kiismerhetetlen Vízöntőben, a Vízöntő pedig alapvetően nem egy érzelmes típus, ezért neki is csak lassan alakulnak ki az érzelmei. De éppen ezért szerelmük sokáig elhúzódhat, sokáig nagyon erősen ragaszkodnak egymáshoz. Az idő múltával persze egyre függetlenebbek lesznek, de mindig szeretni fogják egymást. A Vízöntő hálás lesz a Szűznek, hogy elintéz helyette mindenféle mindennapi dolgot, és leveszi a válláról a számára oly terhes elintézni valókat, a Szűz pedig örül, hogy a Vízöntő színt visz az életébe. Ha elmúlik a szerelem, akkor figyelniük kell arra, hogy mindig megújuljon a kapcsolatuk. A Vízöntőnek ugyanis folytonosan újabb és újabb ingerekre van szüksége, és ha ezt nem kapja meg, akkor hajlamos keresni az izgalmakat, talán egy másik partner személyében.

Szex
A Vízöntő valószínűleg nehezen fogja a Szüzet rávenni különlegesebbnél különlegesebb dolgokra, nem nagyon tudja kiélni vele kísérletező hajlamát. Ha van türelme a Szüzet feloldani, akkor nagyon jól érzik egymással magukat.

Barátság
Furcsa párosítás. A Szűz gyakorlatias, két lábban a földön járó jellemével kicsit bolondnak nézi a Vízöntőt, aki számára nem ebben a világban él, és nem "normális" dolgokkal foglalkozik. A Vízöntőt különcsége a Szűz szemében deviánssá teszi, és nem érti, miért jó olyan sokat gondolkodni dolgokról, miért nem csinál már végre valamit tettlegesen is a Vízöntő. Aki pedig nem érti a Szüzet, hogy miért foglalkozik ilyen apró, jelentéktelen dolgokkal, miért akad fenn minden semmiségen, miért csak azt hajlandó csinálni, amit mások is "szoktak". A Vízöntő jó barátnak bizonyul, igaz, nagyon furcsa ötletei vannak, és folyton kalandokba keverné a Szüzet. Ha a Szűz engedi magát, akkor élménydús és különleges történetek közepette találhatja magát, bár sokszor idegesíti a Vízöntő kiszámíthatatlan és megbízhatatlan jelleme. Egyvalamit azonban mindig tudnak: jót beszélgetni. A világ nagy kérdéseiről, az élet értelméről, szeretnek elemezni és meglátni a dolgok mögötti motivációt. A Vízöntő felülről és távlatokból vizsgálja a dolgokat, amit a Szűz csodál benne, a Szűz olyan mélyre tud ásni az elemezgetésben, ezért mindketten elismerik a másik szellemi teljesítményét.

Munka
Ha a Vízöntő a főnök, akkor harmonikusan tudnak együtt dolgozni. Amit a Vízöntő kitalál, azt a Szűz megvalósítja. Ellenkező esetben a Szűz nagyon akadékoskodó és szőrszálhasogató főnök lehet, ami idegesíti a Vízöntőt, aki nem szeret a részletekkel foglalkozni.

Tanács
A Szűznek szembe kell néznie a ténnyel, hogy a Vízöntő nagyon szabadelvű, és független kapcsolatra vágyik, ezért mindig el kell engednie őt, ha el akar menni. A Vízöntőnek pedig tudomásul kell venni, hogy a Szűz nem vágyik mindig külön utakra, hanem szereti a jól bevált dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.