csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak érdemes sokat dolgozniuk novemberben, mert bőven megtérül a befektetett idő és munka. A Nyilasok energiái most az egekben szárnyalnak, ügyeik is remekül alakulnak majd. Böngészd át novemberi karrier horoszkópunkat!

Kos

Munka terén jól alakulnak a dolgaid, bár a hónap közepén sokan terhelnek olyan munkával, ami nem a te feladatod lenne, nem is szívesen vállalod, de mégis tudod, hogy ha te nem csinálod meg, akkor senki. Viszont minden munkának meglesz a gyümölcse, november végére valakitől komoly elismerést kapsz, amely valószínűleg pénzben is mérhető lesz.

Munkát keresel? Tisztázd magadban a céljaidat, amíg ezt nem teszed meg, addig nem fognak komolyan venni a munkaadók.

Karrier tipp: sok nyugtalan pillanatban lesz részed, ezt csak egy 2-3 napos teljes kikapcsolódással oldhatod fel.

Bika

November elején valamiért visszahúzódsz a világ zajától, és csendben, egymagad próbálod megoldani feladataidat, pedig nem biztos, hogy ez az igazán jó választás. Merkúr arra fog sarkallni, hogy csapatban dolgozz, mert úgy sokkal előbb és nagyobb sikereket érhetsz el. Önbizalomhiányodat is így tudnád leküzdeni, ráadásul a közös sikerélmény hosszú távra feltölt energiával.

Munkát keresel? Amit most kritikaként vágnak a fejedhez, azt vedd építő jellegű tanácsnak és okulj belőle, hogy legközelebb már ne kövesd el ugyanazt a bakit.

Karrier tipp: légy büszke arra, amit már letettél az asztalra. Amit viszont elhibázol, azt javítsd ki mihamarabb!

Ikrek

Gondoltad volna, hogy jobban fog menni minden feladat, ha magadnak osztod be a munkádat? Ezt a hozzáállást a jövőben is érdemes lesz követned, mert ha magadat irányítod, azzal sikeresebb tudsz lenni, s ez különösen igaz akkor, ha vállalkozó vagy. Nagyon kreatív vagy most, érdekes ötletek pattannak ki a fejedből, s lesz köztük olyan, amelynek a megvalósítását kár lenne elhúzni.

Munkát keresel? Ne vállalj el olyan feladatkört, amelyhez nem értesz! Hamar kiderülne, s ez kellemetlenséget okoz neked. Keress magadnak testhezálló feladatot, nincs messze a siker!

Karrier tipp: ha rád akarják erőltetni a csapatmunkát egyszer vagy kétszer, hajtsd meg a fejed mások akarata előtt, de többször ne!

Rák

Érdemes lesz nagyot sokat dolgoznod november folyamán, akár a hétvégéidet, esti plusz órákat is rászánva feladataidra, ugyanis nem fogod megbánni, mert erkölcsi és anyagi haszonra tehetsz szert, de rajtad múlik, mennyi tesz ez ki a végére. Energiád kifogyhatatlan, erőforrásaidat - másokkal ellentétben - mindig tudod pótolni. Most nem az ötletelés a feladatod, hanem a megvalósítás.

Munkát keresel? Bármit kínálnak, fogadd el! Nem lesz ínyedre való a dolog, de mégis sokkal több lesz a semminél!

Karrier tipp: ha este vagy hétvégén csörög a telefon, vedd fel! Jönnek a jó hírek!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Oroszlán

Fontos számodra a pénz, s az ezzel együtt járó anyagi biztonság, de ezért most keményen meg is kell dolgoznod. Néha megesik, hogy ellazsálod egy-egy napod, de most erre nem lesz lehetőséged, éjt nappallá téve kell megoldanod egy nagy kihívást, de ha hajlandó vagy ezt felvállalni, akkor semmilyen kudarcélmény nem érhet. Az estéid során is járjanak gondolataid, de jegyezd is le, ami eszedbe jut.

Munkát keresel? Lassú víz, partot mos, - ez legyen a novemberi mottód, így garantáltan célba érsz.

Karrier tipp: Kivételesen ne rohanj le senkit ötleteiddel, hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek utadon!

Szűz

Sok mosolyra lesz okod novemberben, s örömöd egy része biztos, hogy a munkával lesz kapcsolatos. Légy kedves, kifinomult, figyelmes a környezeteddel, különösen kollégáiddal, mert most vissza is kapod ugyanazt a figyelmet, amelyet te magad adsz nekik. Ha a legkisebb elégedetlenség is megpróbál kitörni belőled, csitítsd el magadban, ne hagyd, hogy ez konfliktusba sodorjon.

Munkát keresel? Régi sérelmeidet ne az új lehetőség kapujában kezdd el megoldani vagy másokra rázúdítani. Mindent kezdj tiszta lappal, ezt keresik a munkaadók.

Karrier tipp: minden kellemetlen helyzeten lépj tovább, légy te a nagyvonalú és a megbocsátó!

Mérleg

A hónap elején valahogy nehézkesen tudod mozgósítani ötleteidet, erőforrásaidat, semmi nem megy olyan gyorsan, ahogy máskor. Ez átmenetileg lehangolhat, de utána fordul a kocka, mert egy olyan hírt kapsz, amely felvidít, s szinte mámorosan ugrálsz majd egy helyben. A hónap második felére ismét megnő a teljesítőképességed, s látszólag még azokat a feladatokat is könnyedén elvégzed, amelyek nem tartoznak a kedvenceid közé.

Munkát keresel? Akkor a kapkodás most nem kifizetődő. Ne késs el sehonnan, ne felejtsd otthon, amit elvárnak tőled egy interjú során. Ellenkező esetben vesztett ügyed van.

Karrier tipp: eredményeidért már csak egy dolgot tehetsz, lassítasz a tempón, és mindent alaposabban átgondolsz, nehogy valaminek káosz legyen a vége.

Skorpió

Ingadozó lesz a hangulatod november elején, az is előfordulhat, hogy a feszültség hirtelen tör ki belőled, s olyan emberre sikerül rázúdítanod, aki nem is tehet semmiről. Nos, minden elkerülhető, de most ehhez tényleg arra lesz szükség, hogy elszámolj legalább ötig (ha már tízig nem megy...)! Saját problémáid, feszültséged miatt ne másokat okolj, mert a hiba benned van. Meg kell tanulnod, hogy csak az a valódi, amit kézzel fogsz, vagy két szemeddel látsz, az, amiről csak mások mesélnek lehet rege is.

Munkát keresel? Lehet, hogy egy leendő munkáért most át kell utaznod a várost, vagy egy közeli településre kell menned, de megérné az áldozatot...

Karrier tipp: vedd sorra tennivalóidat, írj fel mindent, mert valami kimaradhat a sorból, s lesz nemulass!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Nyilas

Amihez most hozzányúlsz, az arannyá változik. Nem fogsz tudni hibázni, minden sikerül. De ha ez még nem lenne elég, kreatív leszel, javulnak munkakapcsolataid, sőt, akár néhány új üzletfél is befuthat, akik mind tőled szeretnének valamit megvenni, vagy eszmét cserélni. Figyeld az embereket, reakcióikat, mondandójukat, mert most rengeteg bölcs tanácsot kaphatsz.

Munkát keresel? Keress nagy csapatot magadnak, a következő hónapokban jobban fogsz tudni így teljesíteni, mint egymagad.

Karrier tipp: most megalapozhatod az előrelépésedet, senki nem tud visszafogni téged a siker felé vezető úton.



Bak

Bár most nem leszel túl kreatív, viszont annál inkább megfogod a munka végét. Leginkább a kétkezi dolgokban tudsz jól teljesíteni, de azt sem bánod, ha valamilyen eddig ismeretlen feladattal bíznak meg. Még arra is hajlandó leszel, hogy mások munkáját kijavítsd, ha úgy adódik. Hidd el, éppen ezekért a tetteidért fognak most nagyra tartani sokan, s később a jutalom sem marad el.

Munkát keresel? Légy naprakész, - ez most az egyetlen apróság, amin megfoghat egy "főnökjelölt".

Karrier tipp: reális gondolkodásmódod most nagyon sokat segít abban, hogy kiválóan teljesíts! Csak így tovább!

Vízöntő

Eddig sem nagyon mondhatták rád, hogy ötletmentes vagy, most viszont eddigi kreativitásodon is túlteszel, s valami olyan gondolatsort ötvözöl, amely másnak biztos nem sikerülne. Aki megismeri a tervedet, mind fejet hajt majd előtted, annyira le fogod nyűgözni a környezetedet. De vigyázz! Még a végén arra is megkérnek, hogy valósítsd meg álmodat, ami viszont most meghaladja lehetőségeidet.

Munkát keresel? Sziporkázz és lógj ki a sorból! Ettől sikeres lehetsz most!

Karrier tipp: az igazi siker alapja, ha stabil lábakon állsz! Ne hagyd magad kizökkenteni nyugalmadból egy percre sem.

Halak

Találékony leszel egész novemberben, a legfaramucibb helyzetből is kimászol, nem tudnak neked olyat mutatni, amit ne tudnál elvállalni, aztán pedig megoldani. Nagyszerű gondolatok vannak a fejedben, ideje lenne ezeket csokorba gyűjteni, hogy lassacskán a megvalósítás is elérkezett lehessen. Ideje lenne, hogy komolyan vedd önmagad, hogy még hatékonyabbá és eredményesebbé válhass.

Munkát keresel? Kísérletezz kicsit, s mostanában add be olyan helyekre is az önéletrajzodat, ahová eddig nem merted!

Karrier tipp: képes vagy átültetni az ötleteidet a gyakorlatba, ez az egyik legnagyobb feladat, amit ember munkájában végrehajthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.