Heti horoszkóp (november 15-19.)

lélek horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok nagy áttörésre számíthatnak a héten, a Mérlegeknek felül kell kerekedniük saját gyengeségükön. Horoszkópunkból megtudhatod, a következő hétre mit ígérnek számodra a csillagok.

Kos:

Végre valami nagy áttörésre számíthatsz, csak tudd tartani a lépést az eseményekkel! A most következő napokban megvalósulhat egy régi álmod, egy titkolt ötleted. Persze neked is tenned kell az ügy érdekében, hiszen a sült galamb most sem fog a szádba repülni, de a helyzet és a lehetőség adott. Éld ki magad karrieredben, tanulmányaidban, vagy akár párkapcsolati téren, s ne ess kétségbe, ha nem sikerül véghezvinned a tervedet egy csapásra. Akkor majd sikerül másodjára!
Tipp: Ne feledd a régi mondást: minden százmérföldes út az első lépéssel kezdődik!

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika:

Olyan, elsőre jelentéktelen dolgok is előtérbe kerülhetnek a most következő napokban, melyekre nem sok időt szántál mostanában, hisz volt fontosabb rendeznivalód. Pedig nem minden elhanyagolandó, ami nem hoz azonnali sikert, elismerést vagy akár pénzügyi gyarapodást, igaz? Csak rajtad múlik, hogy tervezed a jövőd, s mennyi időt szánsz a siker mihamarabbi elérésére. Ha szükséged van rá, kérd ki környezeted véleményét is, "több szem, többet lát" alapon!
Tipp: Néha érdemes meghallgatni a bölcsebbeket, hidd el!

Ikrek:

Az égi konstellációk a te malmodra hajtják a vizet, csak azt nem tudod sikerre vinni, amit nem akarsz. Nemcsak jól, hanem kifejezetten szerencsésen alakul ez a hét számodra, csupán élned kell a lehetőségekkel. Különösen anyagi téren jók az esélyeid pozitív változásokra. Láss a dolgok mélyére, akkor tudsz még eredményesebb lenni! Azoknak az ötleteknek, elképzeléseknek, amelyek már régebben megfogalmazódtak benned, eljött az idejük.
Tipp: Ha ezekben a napokban a megfelelő emberrel osztod meg a terveidet, akkor segítségével megalapozhatod a jövődet.

Rák:

A múlt héten sok fejtörést okoztak a körülötted lévők, de minden ügyet jól tudtál lezárni. Ha az elmúlt időszak nem is alakult túl kiemelkedően számodra, ez a hét annál inkább neked kedvez. Munkában, karrier terén, tanulásban, új barátok megismerésében egyaránt sikereket könyvelhetsz el, ne állj ellen a lehetőségeknek, melyeket a sors most tálcán kínál. Légy önmagad, vállald a véleményedet, és örülj az életnek! Neked is kijár a jó.
Tipp: Végre fellélegezhetsz, kötelességeidet könnyedén letudhatod, itt az idő pihenésre, szórakozásra is.

Oroszlán:

Úgy érzed, nem mennek jól a dolgaid? A Mars tréfát űz veled, de csak csütörtök reggelig kell megbirkóznod a nehézségekkel. Addig is úgy láthatod, mintha azegész világ összefogott volna ellened. Pedig nem erről van szó, csupán nem kellene mindig a dolgok közepébe vágnod ahelyett, hogy megterveznéd lépésről lépésre a feladataidat. Akkor nem érne annyi kudarc...
Tipp: Oszd be ésszerűbben az idődet, az sokat fog segíteni.

Szűz:

Ez a hét minden szempontból kedvezően alakul, szinte csak ülnöd kell a fotelban, és figyelned, mi minden történik. Nagyszerű híreket kaphatsz már a hét elején, mely a következő hetek sikerét is megalapozhatja. Szakmailag kifejezetten fellendülőben vagy, akár jelenlegi munkád területén, akár egy új helyen, netán saját vállalkozásodban kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy valami nagy áttörést hajts végre, és környezeted csak ámuljon sikereiden.
Tipp: Ne utasíts vissza semmilyen felkérést, javaslatot, ha megteszed, sokáig nem lesz hasonló lehetőséged.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg:

Olyannyira tele vagy erővel, energiával, hogy a hét első felében mindent dupla sebességgel végzel el, ráadásul régi, elfeledett ügyeket is rendezel. Kifejezetten könnyen átvészeled ezt a hetet, és legyőzöd a napról napra felmerülő kisebb-nagyobb akadályokat. Próbálj meg minden esetben felülkerekedni a saját és mások gyengeségein, s ha kell, kérj környezetedtől is segítséget, nem árt néha olyan helyről instrukciót kapni, ahol már megtapasztalták ugyanezen élethelyzeteket. Csak szólnod kell, és sokan akarnak majd segíteni neked!
Tipp: Semmiképpen se élj vissza mások gyengeségével, elesettségével, mert az gyorsan visszaüt!

Skorpió:

Bár általában optimista vagy, ezen a héten sok üggyel összefüggésben támadhatnak kételyeid. Ne érzed úgy, hogy bármibe vágsz, az nem sikerül, csupán Uránusz játszadozik veled. Bár lehet abban némi igazság, hogy a dolgaid nem úgy mennek, mint általában, de ez az állapot csak csütörtökig tart, aztán újra fordul a kocka! Ne keseregj, ha valami nem sikerül azonnal, majd összejön a következő héten. Ne légy türelmetlen, hisz azt környezeted is megérzi, és csak lehetőséget teremtesz egy felesleges vitára.
Tipp: Legyél kicsit toleránsabb mindenkivel, ez az egyetlen módja, hogy átvészeld a nehézségeket.

Nyilas:

Legszívesebben hátat fordítanál jelenlegi helyzetednek, és jó messzire bujdosnál, hogy nyugalmat lelj, mégsem szabadna most nehéz feladataidat félbehagyni csak azért, mert néhány akadály került az utadba. Merkúr átmeneti, kellemetlen hatása miatt a most következő napokban többször is szembekerülhetsz ezzel a problémával. Fontos lenne, hogy kiállj magadért és céljaidért. Ha képes vagy az e heti dolgaidat jól elrendezni, jutalomban lehet részed!
Tipp: Szükséged is van elismerésre, így ha dicsérnek, fogadd el a szép szavakat.

Bak:

Fontos, hogy egész héten légy nagyon körültekintő, bármiről legyen is szó. Gondold át és figyelj oda arra, hogyan beszélsz és viselkedsz embertársaiddal, különös tekintettel szeretteidre. Ugyan meglehet, hogy csak poénnak szánod mondandódat, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemli meg. Közvetlen környezetedben is adódhat több összetűzés, ebből is te kerülhetsz ki vesztesen, mert nagyon meg akarod mutatni, hogy te vagy az úr a háznál.
Tipp: Szerencsés vagy, hiszen családod, barátaid ismernek annyira, hogy nem haragszanak sokáig.

Vízöntő:

Mi a titkos vágyad? Hát valósítsd meg most! Sikert sikerre halmozhatsz ezen a héten, legyen szó a karrieredről vagy a tanulmányaidról. Még akkor is fordul a kocka, ha eddig csak akadoztak a dolgaid, végre elérkezik a zökkenőmentesség pillanata. Időszerű lesz egy komolyabb beszélgetés valakivel, akivel az elmúlt hónapokban jó messzire elkerültétek egymás társaságát, pedig régebben nagyszerű kapcsolat volt köztetek. A problémák átbeszélése hozzásegít a viszony újjáépítéséhez.
Tipp: A régi kapcsolatok ápolása mellett az újakra is kellene szánnod némi időt.

Halak:

A hét jól indul, majdhogynem kissé unalmas, de legalább nyugalmas és kiegyensúlyozott. Szerdán vagy csütörtökön azonban könnyen előfordulhat, hogy téged kérnek fel valahol döntőbírónak, de ha jót akarsz magadnak, egyértelműen utasítsd vissza ezt a szerepet, még kérlelések árán se vállald magadra, ugyanis ha mégis megteszed, a végén te leszel a bűnbak. Biztos lehetsz benne, hogy az egyik felet mélyen megsérted, pedig a döntésed logikus és megalapozott, de ez a sértettet kevésbé fogja érdekelni.
Tipp: Mindig számolj el tízig, mielőtt valami fontosat kimondasz.

Születésnapod elárulja, milyen vagy az ágyban!http://www.life.hu/szolgaltatasok/horoszkop/20101114-szuletesnapod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban.htmlHoroszkópja elárulja, milyen apa lesz a pasid!http://www.life.hu/szolgaltatasok/horoszkop/20101114-horoszkopja-elarulja-milyen-apa-lesz-a-pasid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.