Hétvégi horoszkóp november 19-20.

heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak rosszul viseli a hétvégét, a Kos komoly vitákra számíthat. Neked mit tartogatnak a csillagok erre a hétvégére?

Kos



Hétvégi tipp:



iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Úgy érzed, nincs egy nyugtod pillanatod hétvégén sem? Magadnak köszönheted, mert annyi programot terveztél be, hogy ki se látszol belőlük. Pihenni is kell, bár erre nem hagytál időt magadnak. Próbáld meg legalább az estéked lazulással tölteni, nézz meg egy nyugis filmet.
Napi tipp: Szervezd át a programot, esetleg vonj össze kettőt, hogy jusson időd magadra, különben hamar lemerül majd az energiád.

Ikrek

Bár a hétvégét a semmittevésnek szentelnéd a legszívesebben, mégis rengeteg elintézni valód akad. Úgy tűnik, mintha a semmiből érkeznének, de ha jobban megvizsgálod, rájöhetsz, csupa olyan dologról van szó, amit már régóta halogatsz. Ez viszont a te hibád, s a megoldás is a te kezedben van.
Napi tipp: Mindenféleképpen zárd le ezeket az ügyeket, mert nem csak a pénz kamatozik... a feladatok is csak gyarapodnak.

Rák

Jól indul a hétvégéd, bár lesz munkád bőven. Ne told félre azokat, mert fontosak lehetnek az előmeneteledben. Vasárnap számos elismerést is bezsebelhetsz a közvetlen környezetedtől, ami majd jócskán növeli önbecsülésedet. Ne pironkodj, ha valaki megdicsér, fogadd örömmel.
Napi tipp: Élvezd a kedvező körülményeket, lubickolj a jóban, de azért ne feledkezz meg a magánéletedről sem: ne ess át a ló túloldalára!

Oroszlán

A hétvégéd a szeretet jegyében telhet, de sok múlik rajtad is. Nem bírsz majd magaddal, mindenkinek csak adni és adni akarsz. A nagy lelkesedésedben azonban lehet, hogy nem veszed észre azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy a jóból is megárt a sok.
Napi tipp: Ha csak egy kicsit is úgy érzed, a másik félnek már terhes az a rengeteg jótékonykodás felőled, vonulj vissza.

Szűz

Az álmokat nem kell mindig háttérbe szorítani, jó néha a felhők között szállni, különösen ezen a hétvégén, amikor nagyon jó és használható ötleteid támadhatnak fantáziádnak köszönhetően. Ezek ahhoz is hozzásegíthetnek, hogy egy kicsit más oldalról lásd a dolgokat.
Napi tipp: Figyelj oda arra, hogy a nagy álmodozásban nehogy megfeledkezz kötelezettségeidről...

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Igen fárasztó és nehéz heten vagy túl, ezért igazán megérdemelsz egy kis kényeztetést a most következő két napokon. Meg is fogod kapni, de csak akkor, ha nem rohangálsz összevissza szombat reggeltől vasárnap estig. Add meg a lehetőséget magadnak a csendre és a gondolkodásra!
Napi tipp: Szabj határt mindennek. A családi ügyek intézésétől a kötelezettségek elvégzéséig, így marad időd önmagad kényeztetésére is.

Skorpió

Hiába két munka nélkül töltött nap, ha folyamatosan csinálsz valamit, tuti nem fogod magad kipihenni. Márpedig azt a sok stresszt, ami mostanában ér, le kell vezetni valahogy, mert különben rossz vége lesz, s az egészséged látja kárát. Biztos, hogy szeretnél ágynak dőlni?
Napi tipp: Mérlegelj, és csak a fontosabb dolgoknak hagyj helyet a hétvége folyamán. A szabad gyökök romboló hatását csak pihenéssel korrigálhatod.

Nyilas

Kellemes hétvégédet családodnak köszönheted, akiktől most nagyon sok szeretetet, támogatást és energiát kaphatsz. Mit is terveztél vasárnapra? Mindegy, ha nem a szeretteiddel kapcsolatos, mondd is le gyorsan, mielőtt már késő lesz visszavonulót fújni.
Napi tipp: Intézkedj, hogy a vasárnapod szabad legyen. A kapott energiát jövő héten a javadra fordíthatod. Ne feledd: a szeretetenergia a legerősebb!

Bak

Már megint dolgozni szeretnél a hétvégén? Miért akarod magad már megint gyötörni? Felejtsd el! Jól állnak a dolgaid, így megengedheted magadnak a lazsálást. A barátaidat is régóta hanyagolod már, a családtagjaidról nem is beszélve! Hozd be a lemaradásod e téren!
Napi tipp: A magánéletbeli kapcsolataid éppen olyan fontosak, mint a munka, és ezt te is nagyon jól tudod.

Vízöntő

Paradicsomi boldogságban lehet részed, ha visszatérsz a földre. A szombati naptól ugyanis olyan álmodozásokba kezdhetsz, aminek végeredménye egy remek üzleti lehetőség lesz. Vigyázz azonban, mert ezek az álmok veszélyesek is lehetnek, ha annyira elrugaszkodottak a valóságtól.
Napi tipp: Ha nem tudd eldönteni mennyire reálisak elképzeléseid, kérd egy olyan barátod véleményét is, aki szerinted megbízható e téren.

Halak

A mozgalmas hétvégét ugyan nagyon rosszul viseled, de jó lenne, ha ezt nem mutatnád ki. Olyan új ismeretségre tehetsz ugyanis szert, amelyből a későbbiekben profitálhatsz. Ha azonban morcos vagy, senki nem akar majd a közeledben lenni.
Napi tipp: A kora délutánt és az estéket hagyd meg magadnak, de úgy, hogy egy programot sem mondasz le, csak átszervezed az időpontokat. Így marad időd a pihenésre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.