csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a Kosok majd' kicsattannak az energiától, a Mérlegek számára minden igen gördülékenyen alakul majd, a Bakok pedig teljesen kibontakoznak a következő napokban. Böngészd át heti horoszkópunkat!   

Kos

Kapaszkodj meg, most csak az nem fog sikerülni, amit nem akarsz! Egy kiváló csillagállás következtében majd' kicsattansz az energiától, amit ráadásul olyan feladatok elvégzésére kellene fordítanod, amiket halogattál a közelmúltban - de ezt most ne tedd! Helyezd a hangsúlyt az aktív tevékenységekre, tölts minél több időt munkával, karriered építgetésével, kötelezettségek és anyagi ügyek megoldásával. Ennek ellenére még a hétvégére is marad elég energiád a szórakozásra!

Tipp: Egy percet se lazsálj, készíts pontos időtervet, így lesz mihez tartanod magad.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Rosszat teszel önmagaddal, ha ezen a héten a sebeidet nyalogatod tettek helyett. Ha bezárkózol otthonod négy fala közé, ne csodálkozz azon, ha előbb-utóbb megesz az unalom, és a barátaid sem fogják a társaságodat keresni. Épp ezért fontos, hogy szánj időt az elmélkedésre, közeli és távoli jövőd alapos tervezésre, de ez csak keveset vegyen el az estékből, hisz így karácsony előtt valójában rengeteg elintéznivalód akadna, és szükséged van egy kis friss levegőre is. Találkoznod kellene a barátaiddal, esetleg meglátogathatnád rég nem látott rokonaidat is!

Tipp: Minden találkozás előnyödre válik, érdekes ötleteket kaphatsz, nagyszerű eszmecseréken vehetsz részt.

Ikrek

Lazsálni valamikor máskor kell, kedves Ikrek! Ugyanis ezekben a napokban a karrierlépcsőt kell megmásznod. Minden lehetőséged megvan arra, hogy komoly lépéseket tegyél munkád fellendítése érdekében. Kétségeid ne legyenek, hisz lehetőségeid kiválóak, csupán élni kell velük. Ne utasíts vissza semmilyen társasági meghívást, hisz jól éreznéd magad! Barátaid is örülnek, hogy végre újra láthatnak, ugyanis az elmúlt időszakban elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, de most rajtuk a sor!

Tipp: Te magad is rendezhetnél egy adventi összejövetelt, nem gondolod?

Rák

Figyelj oda ezen a héten a veled történő eseményekre, mert lényeges jelentéssel bírnak! Karriered és munkád a most következő napokban kiemelt szerepet kap. Ha épp állást keresel, akkor ezen a héten minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj egy neked nagyon is testhezálló feladatra, olyanra, amilyenre régóta vágysz. Emellett persze teljes erővel kell nekirugaszkodnod néhány régebbi feladat elvégzésének. Fontos, hogy ne kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet, és eszerint haladj.

Tipp: Érzelmi életedet se hanyagold el, még valaki megsértődik!

Oroszlán

Most nem tüzeskedhetsz, teremts harmóniát magad körül, ráadásul az óvatosság és az alaposság is a hét fő mottójává kell, hogy váljon. Belegabalyodhatsz valami olyan ügyletbe, ami elsőre izgalmasnak és vonzónak tűnik, ugyanakkor nem látod át, hogy milyen sok veszélyt és kockázatot rejt számodra! Bár nem jellemző rád a kapkodás és az sem, hogy meggondolatlanul vágj bele valamibe, de most megtörténhet, hogy a magad ásta gödörbe esel, és az ezzel járó kellemetlenségek legyőzése sok idődet fogja igénybe venni.

Tipp: A lényeges dolgok alapos átgondolást igényelnek. Ne hidd el azt, amit mondanak, csak azt, amit két szemeddel látsz.

Szűz

Befogadóbb, kedvesebb, toleránsabb leszel ezen a héten, most előbújhat belőled őszinte éned, ezért nagyon figyelj oda arra, hogy kinek s miként mondod el a véleményedet, gondolataidat, mert sikerülhet úgy megbántanod valakit, hogy azt első körben talán észre sem veszed! Még akkor is inkább tartsd vissza véleményedet, ha pontosan tudod, hogy igazad van. Lehet, hogy rosszul csinál az illető valamit, de te is tudod, hogy mindenki a saját hibájából tanul a legtöbbet.

Tipp: Ha most anyagi támogatást kér tőled valaki, mondj bátran nemet. A kölcsönt sosem kapod vissza.

Mérleg

Te sem érted, mi történik körülötted és veled, de a most következő napokban a megszokottnál is gördülékenyebben alakulnak ügyeid. Ha munkahelyváltáson vagy tanulmányok megkezdésén töröd a fejed, ezekben a napokban kiváló alkalom kínálkozhat a váltásra, egy jó döntés meghozatalára. Persze ne siettesd a dolgokat, fontold meg alaposan a lehetőségeket, dönts okosan, bármilyen kérdésről is legyen szó. Most nagyon felkészült vagy új feladatok ellátására, sőt, egyenesen szükséged lenne egy kis változásra.

Tipp: Minden, ami most történik fontos számodra, hát figyelj oda, ki és mit mond.

Skorpió

A hét első felében nem leszel túl jó passzban. Mars kellemetlen hatása eluralkodhat rajtad, ez feszültséget, összezördüléseket okozhat, úgy érezheted, apró darabokra hullik az életed. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a helyzet messze nem annyira rossz, mint elsőre látod és érzed, csupán te látod sötétebben a dolgokat a kelleténél. Ez a nehéz helyzet részben a te hibád is, viszont csak rajtad múlik, mikor uralod újra a helyzetet és tartod kezedben a gyeplőt.

Tipp: Kérd ki családod, esetleg barátaid véleményét, mit tennének másként a helyedben, sok érdekes és hasznos tanácsot kaphatsz.

iStockPhoto
iStockPhoto

Nyilas

Valami változásban van körülötted, de nem érzed rossznak, csupán több időt töltesz most házon kívül. Hirtelen jött új feladatokkal, karriereddel vagy épp tanulmányaiddal kapcsolatos ügyek miatt sokat vagy távol otthonról, s ezt megérzed. Ráadásul kisebb-nagyobb gondok kerülhetnek elő nap mint nap, melyek régóta húzódtak, és most már mindegyikkel időszerű lenne foglalkozni. Nagy részükre könnyen találnál gyors megoldást, csak idő és energia kérdése, mikor látsz neki a teendőknek.

Tipp: Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Tedd meg ma, amit lehet, és ne holnap!

Bak

Olyan stádiumába lépsz az életednek, amely érzelmileg, erkölcsileg és lassanként anyagilag is megerősít. Fantáziád szárnyal, tehetséged végre kibontakozhat ezen a héten, rengeteg új ötlet születhet meg a fejedben, amelyek közül egy sem elvetendő. Ugorj fejest a munkádba, lesz elég erőd és energiád, hogy több feladatot láss el, mint bármikor máskor. Karriereddel összefüggésben sikereket könyvelhetsz el, de ne szálljon a fejedbe a dicsőség, az most sokat árthat.

Tipp: Ne félj belevágni nagyszabású pénzügyi tranzakciókba, a félelem most nem uralkodhat el rajtad.

Vízöntő

Valószínűleg senki nem tudja, hogy csinálod, de neked most is sikerülhet az, hogy egy teljesen nyugalmas időszakban is fura helyzetekbe sodord magad! Megint gondolkodás és tervezés nélkül vágtál bele valamibe, s csak amikor baj van, kezdesz el azon tűnődni, vajon mit rontottál el!? De nagy esélyed van arra, hogy hamar rájöjj, hol és mit hibáztál, így képes vagy tanulni a saját károdból. A diplomatikus, talán lassúnak tűnő megoldások sokszor előrébb vihetnek most, mint a hirtelenkedés.

Tipp: Gondolj arra, hogy más is hibázik, ne okold magad, de tanulj mindenből, ami most a nyakadba szakad.

Halak

Most aztán csapj a lovak közé! Minden vágyad az, hogy végre nyíltan elismerjék teljesítményedet és eredményeidet karriered vagy tanulmányaid területén! Minden sikeres pillanatért keményen megdolgoztál, a megérdemelt jutalmat végre megkaphatod, és még kérni sem kell, jön magától. A hét második felében egyenesen sziporkázni fogsz, bárhová is mész, felkeltheted az emberek figyelmét. Jó hangulatod miatt új ismerősökre is szert tehetsz, akik hosszú távon a barátaiddá válhatnak.

Tipp: Egyszerűen csak légy önmagad, azzal nem fogsz hibázni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Születésnapod elárulja, hogyan veszekszel!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101126-szuletesnapod-elarulja-hogyan-veszekszel.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.htmlHoroszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.