horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek szülöttei energikusak és nagyon kreatívak lesznek egész decemberben, a Mérlegekre azonban több kellemetlenség is vár, de a jó kommunikációs képességüknek köszönhetően viszonylag könnyedén lendülnek majd át a problémákon. Íme decemberi horoszkópunk!

Kos

December. Az év utolsó hónapja, számodra viszont nem csak a karácsony meghittségét fogja jelenteni. Persze most valóban egyszerűbbnek tűnhet homokba dugni a fejed, és megpróbálni nem tudomást venni a gondokról, mégis a csillagok inkább arra próbálnak rámutatni, hogy szánj időt régi ügyeid lezárására. Ha bármilyen jellegű tartozásod van, akkor készülj fel arra, hogy ezt ki kell egyenlítened, vagy az adott használati tárgyat vissza kell adnod. Minden, ami anyagiakkal függ össze, egész december folyamán figyelmed középpontjában lesz. Ne feledkezz el családodról, akiktől akár segítségre is számíthatsz. A váratlanul kínálkozó munkalehetőségeket használd ki, megéri, ha bevállalsz valami újat!

Vagány programtipp: Természetesen egy karácsonyi vásár - ha lehet Bécsben!

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Elérkezett az év vége, s te szeretnél valamit még letenni az asztalra - olyat, amitől mindenkinek leesik az álla, de csak lassan az agarakkal! December első napjaiban olyan konstellációk lesznek jellemzőek, melyek különösen érzelmeidre fognak erős hatást gyakorolni. Összességében kicsit magányosabb és magadba fordultabb leszel, mint máskor. A karácsony most nem nagyon érdekel, inkább önmagaddal törődsz, akár annak az árán is, hogy baráti és rokoni kapcsolataidat kissé elhanyagolod. Anyagi ügyeket tekintve viszont kifejezetten szerencsés leszel, mert nemcsak sokat dolgozol, hanem ennek meglesz a kézzel fogható eredménye is. De néha érdemes lenne határvonalat húzni a munka és a magánélet között.

Vagány programtipp: Jót fog tenni egy-két karácsonyi komolyzenei koncert, amikor a lelked is megtisztul a muzsika által.

Ikrek

Egy feladatod van decemberben: élvezni az életet és készülni a szeretet ünnepére! A hónap eleji bolygóállások sok erővel és energiával töltenek fel, ami extra kreativitást kölcsönöz neked. Használd ki, hogy rengeteg külső segítséget kaphatsz a fizikai és a szellemi fejlődéshez, s ismerd be, szükséged is van erre a fajta előremozdulásra. A most következő hónapban barátaid és támogatóid játszanak főszerepet az életedben, sok ötletet kapsz majd a mindennapok során. Sok új emberrel ismerkedhetsz meg, akik szerencsét és változást hozhatnak, csak élned kell a lehetőséggel. Nem javasolt semmilyen hitelfelvétel ebben a hónapban, építs arra, amid már megvan.

Vagány programtipp: Egy jó kis bevásárlótúra még inkább mosolyra fakaszt, de ne vásárolj össze mindenféle felesleges holmit.

Rák

Változnak az idők, és most bizony nem a könnyű megoldások ideje vár rád, össze kell kapnod magad, ha mindent rendben akarsz tudni karácsonyra. Az elmúlt időszak viszonylagos nyugalma után decemberben kifejezetten feszült leszel, egészen 20-áig, csak ekkorra nyugodnak le a kedélyek körülötted, visszatalálsz a számodra helyes útra, megnyugvás és harmónia költözik életedbe, de addig sok feszültség, extra munka, viták a kollégákkal, feszült pillanatok várnak rád. Az év utolsó hetében viszont végre ismét vidám, kiegyensúlyozott, mosolygós leszel, így a problémák, melyek a válladat nyomják, valamint a családi terhek mellett a munkahelyi feszültségek is sorra megszűnnek. Ha lehetőséged adódik némi kikapcsolódásra, akkor egy külföldi vagy belföldi utazás mindenképpen jót tenne neked.

Vagány programtipp: Szilveszter Párizsban?

Oroszlán

November kicsit lagymatagnak tűnhet így utólag, de december már más szeleket hoz. Bár kellőképpen tüzes és ambiciózus típus vagy, már december első napjaiban fontos változtatáson töröd a fejed. Legyél nagyon óvatos, mert könnyen elhamarkodottan dönthetsz egy fontos ügyben az év utolsó havában, s nem kellene elrontanod az eddigi sikereket egy banális dologgal. Összességében persze Jupiter megsegít a kritikus pillanatokban, és elsietett döntés esetén is kihúz a bajból, de van, amit akkor sem lehet már visszacsinálni. Változtatás iránti igényed jogos, de ez közvetlen környezeteddel konfliktusba sodorhat, melyet nehéz lesz egyik pillanatról a másikra helyre hozni.

Vagány programtipp: Egy barlangtúra most igazán felüdítő lehet, vidd a családodat is.

Szűz

Az elmúlt hónapok hullámzó időszakai után már magad sem akarod elhinni, hogy még lehet minden nyugalmas, kiegyensúlyozott és harmonikus. Tűnjön bármilyen hihetetlennek is, de bizony december hava kifejezetten szerencsés és egyben kiegyensúlyozott időszakot hoz, ugyanakkor készülj fel arra, hogy december 7-e és 11-e között tartogatnak még kellemetlen eseményeket is a csillagok, leginkább érzelmeidre hatva. Ezek inkább munkahelyi és otthoni konfliktusokból adódnak, melyeket nem te generálsz, de rajtad csattan az ostor. Ezek eredménye szélsőséges esetben akár költözés vagy munkahelyváltás is lehet. Rokonaiddal kisebb viták, veszekedések várhatók, de nem most kellene eldönteni, kinek van igaza, köss kompromisszumot mindenkivel.

Vagány programtipp: Ki nem szereti a forralt bort? Badacsonytördemicen december 4-én versenye is lesz a témának, ott a helyed.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Bár számodra december hava mindig a szeretetről és a jó dolgok megtalálásáról szól, idén ez most egy kicsit másképp lesz, úgyhogy lényeges tényező, hogy figyelj oda mindenre és mindenkire, mert a legváratlanabb helyről támadhat hátba valaki. Az év utolsó havának közepén több nehézséggel is szembe kell nézned, alaptalan pletykáknak lehetsz kitéve, de meglehet, hogy valaki rád fog valamit, amit tényleg nem te követtél el. Ezek a helyzetek alaposan elkeseríthetnek. Megeshet, hogy környezetedben néhány személy olyasmiket suttoghat a hátad mögött, amit jobb, ha nem is hallasz. Gondolj arra, hogy jól tudsz kommunikálni, használd ezt ki, hogy helyrerázd dolgaid, így a mások által létrehozott kellemetlenséget kivédheted, s 18-a után helyrebillen lelki egyensúlyod.

Vagány programtipp: December 10-12. között ismét lesz Gyulán Mézeskalács Fesztivál. Ez majd mosolyt csal az arcodra.

Skorpió

Novemberről maradt néhány elintéznivaló, amit ne halogass sokáig, mert még bajod lesz belőle. A bolygók egész decemberben jelentős szerepet játszanak mindennapjaid során, szinte minden percben arra ösztökélhetnek, hogy koncentrálj a munkádra és a karrieredre, mert így biztos, hogy szerencsésen alakulnak a dolgok, és anyagilag is jól járhatsz. Családi életedben a hónap elején azonban feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, mert sokat dolgozol, pedig így advent idején a család kellene, hogy első helyen szerepeljen. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis erre törekedni ebben a hónapban, mert kedvesed vagy más szeretteid úgy érezhetik, keveset törődsz velük.

Vagány programtipp: A méz központi téma lesz Egerben december 4-én, A Méz Napján, melyet Szent Ambrus tiszteletére tartanak.

Nyilas

Nos, tagadhatatlanul elérkezett az év vége, mely sok okból megcsapolja majd energiatartalékaidat, persze mindig van ellenszer, de rajtad múlik, hogy hagyod magad sodortatni az árral, vagy szembeszállsz a nehézségekkel, és legyőzöd azokat. Az év utolsó havában hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkalta jobban túlköltekezz a tervezettnél, ezért pénzügyekben legyél körültekintő, hisz a karácsony nem kell, hogy azt jelentse: költségekbe verem magam, netán hitelt veszek fel, csak mert karácsony van, vagy csak mert mások is ezt teszik! Sok kiadás várható gyermekeddel, vállalkozásoddal vagy hobbiddal összefüggésben, de próbáld előre meghatározni, mennyi az annyi, és ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér.

Vagány programtipp: Hatalmas adventi vásár nyitja kapuit Szegeden, a Dóm téren, egy hétvégi programnak tökéletesen megteszi

Bak

Kapaszkodj meg, kedves Bak, most aztán nincs idő a lazsálásra, a semmittevésre, olyan sok feladat vár rád, hogy magad sem tudod, miként érsz ezek végére, de tudd, képes vagy rá! Meglehetősen felfokozott, érzelmekkel teli évzáró hónap vár rád. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz decemberben, s ezen érzések bizony nagyon is rád férnek. A külvilág számára vonzó és csábító leszel, a kedvesség és jó szándék, amit sugárzol, hozzád irányítja azokat a személyeket, akiket magad mellett szeretnél tudni. A pénzügyeket illetően azonban készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra, mert sokszor nem fogsz tudni nemet mondani saját magadnak. Rajtad múlik, mennyi az annyi...

Vagány programtipp: Országos Mikulásfesztivál vár mindenkit Nagykarácsonyban, egészen január 6-ig. Menj akkor, amikor épp van egy szabad napod.

Vízöntő

Ez a te időd, mások számára már-már irigylésre méltóan jól fogod magad érezni a bőrödben, adj át környezetednek is ebből az életérzésből. Szeretteid, otthonod, családi életed játsszák a főszerepet az év utolsó havában, és éppen erre vágysz, sem többre, sem kevesebbre. Ha most valamilyen befektetésen, jelentős pénzkiadáson töröd a fejed, ne siesd el, ráér jövőre is, január kedvez ezeknek a pénzmozgásoknak. December közepén néhány napig úgy érezheted, hogy viharfelhők csapnak össze a fejed felett, mivel rengeteg teher nyomja a válladat, és nehéz helytállnod a problémás mindennapokban. Lazításra lenne most szükséged, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsd magadban, hanem engedd el egy jó kis meditáció során.

Vagány programtipp: Vácott is Téli Ünnepi Napok várnak mindenkit, hatalmas vásárral, rengeteg programmal.

Halak

Az elmúlt hónapokban jól érezted magad, hétről hétre egyre pozitívabb eredményeket értél el minden életterületen. Az adventi készülődés azonban alapjaiban rombolhatja szét az elmúlt időszak nyugalmát, emellett a munka, a család és a mindennapi tennivalók is jobban lekötik a figyelmedet, s 15-én már fáradtnak és nyűgösnek fogod magad érezni. Kollégáidra, beosztottaidra vagy épp feletteseidre több figyelmet kell most szánnod, pedig inkább a családi idill vonzana. Sok munkád nem hiábavaló, anyagilag kedvező hónapra számíthatsz, de az esetleges plusz bevételeket ne költsd el azonnal, még akkor sem, ha a karácsonyi kirakatok irtó csábítóak.

Vagány programtipp: Mit szólnál egy hétvégi kiruccanáshoz Prágába, Bécsbe, Párizsba vagy Londonba? Ideje, hogy megnézd, milyen ott a karácsonyi hangulat.

Hóharcos vagy hókirálynő? Hóhoroszkópod elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101201-hoharcos-vagy-hokiralyno-hohoroszkopod-elarulja.htmlKínai horoszkóp: Ilyen a barátnőd!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101129-kinai-horoszkop-ilyen-a-baratnod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.