horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magányos Rákok nagy eséllyel akadnak össze leendő párjukkal az ünnepi forgatagban, a szingli Nyilasoknak érdemes lenne az interneten próbálkozniuk, a magányos Skorpiók szívét pedig egy ismeretlen helyen találhatja el Ámor nyila.

Kos

Páros: Az érzelmek terén valami új és egyben furcsa érzések kerítenek hatalmukba, nem tudod, hogy ez normális-e vagy sem, hetekig nem tudsz a helyzettel mit kezdeni. Mindenesetre ne lépj félre...
Páratlan: Ha keresed még az igazit, most bizony egy olyan emberben láthatod meg a jövőt, aki mellett már többször elmentél, pedig ő már próbálkozott. Hagyd magad sodortatni az árral.

Tipp: Ne menekülj a munkába a szerelem helyett!

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Páros: Decemberben sokat fogsz romantikázni, érzelgősködni, pedig ez tőled nem megszokott dolog. Olyan arcodat mutatod kedvesed felé, amit eddig még nem ismert, de nagyon elégedett lesz vele.
Páratlan: Több esetben is lehetőséget kapsz új szerelem beengedésére, csak rajtad múlik, meddig akarod még elzárni a szívedet a külvilág elől. Ideje beismerni, hogy ez egy hibás elképzelés, és végre jó lenne szerelembe esni első látásra.

Tipp: Aki mer, az nyer!

Ikrek

Páros: Nem lesz okod az aggodalomra, hisz semmilyen problémát nem jelez előre Vénusz, sőt, inkább megerősíti kapcsolatotokat, elmélyíti az érzelmeket, melyet nagyon fogsz élvezni egész decemberben.
Páratlan: Ideje, hogy az estéidet ne magányosan, otthonod négy fala között töltsd, hanem elmenj és ismerkedj! Hogy hová? Szinte mindegy, mert most vonzani fogod a facér embereket!

Tipp: Légy fitt, mosolygós és lehengerlő!

Rák

Páros: Nemcsak azért kell elmélyítened a párkapcsolatodat, mert jön a karácsony, ami a szeretet ünnepe, hanem azért is, mert mostanság kicsit elhanyagoltátok egymást, s ideje, hogy újra fellángoljon a szerelem.
Páratlan: A magány jó ideje a társad, de már nem sokáig. A mindennapi karácsonyi forgatagban végre összeakadhatsz valakivel, akivel első látásra leveszitek egymást a lábatokról.

Tipp: Élvezd az adventet, az illatokat, az ajándékokat.

Oroszlán

Páros: Érzelmi és szexuális életed is fellendül decemberben, s mindez úgy, hogy nagyon meg sem kell erőltetned magad. Kapcsolatod stabil, de bizony rátok fér egy kis izgalom!
Páratlan: Ha még keresed a másik feled, akkor szinte nem telik el nap decemberben, amikor ne futnál össze olyanokkal, akik szintén az igazit keresik. Válogass kedvedre, s tedd le a voksod valaki mellett.

Tipp: Olyan irányba fordul most az életed, mely elsőre kicsit meglephet, de érdemes elfogadnod a változások szükségszerűségét.

Szűz

Páros: Ha már van párkapcsolatod, és még nem köteleztétek el magatokat egymás mellett, épp itt az ideje! Ha utódot szeretnétek, nincs is tökéletesebb alkalom, mint decemberben nekifutni a gyerekprojektnek!
Páratlan: Igen, még mindig a magányosok táborát erősíted, de ideje, hogy alaposan átgondold, jó-e ez így neked. Ugye, hogy nem? Akkor irány egy rapid randi vagy egy társkereső klub, hisz vár rád a románc!

Tipp: Bármilyen érzelmi kötelék szövődjön most körülötted, az garantáltan tartós lesz.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Páros: Érzelmeid a hideg decemberi hónap folyamán meginoghatnak, jól teszed, ha egy alapos beszélgetésre invitálod partnered. Fontos, hogy átbeszéljétek a közös jövőt, nem dughatjátok homokba a fejeteket.
Páratlan: Aki még keresi élete párját, ne siesse el a választást, most rosszul dönthet! Egészen december 18-ig kellemetlen konstellációk nehezítik a stabil kapcsolatok kiépítését, utána már könnyebb lesz jó partnerre lelni.

Tipp: Fontos, hogy ne fogd vissza az érzelmeidet. Azt add a másiknak, ami vagy!

Skorpió

Páros: Érzelmi téren még a hónap kezdetén adódhat némi nézeteltérés, de 7-e magasságában lenyugszanak a kedélyek. Utána már csak a harmónia és a nyugalom jellemzi a mindennapokat, élvezd az életet.
Páratlan: Ha még magányos vagy, szintén a 7-e utáni időszak kedvez a párkapcsolat építésének. Olyan helyen találkozhatsz életed szerelmével, ahol még sosem jártál ezelőtt, így meg is lep majd a dolog.

Tipp: Teremts harmóniát önmagadban, így érzelmi életed is ennek megfelelő irányba halad.

Nyilas

Páros: Szívügyek terén nagyon is időszerű egy-két fontos döntést hozni, de ne egyedül vállald fel ezeket! Ugyanakkor bátran mondd el kedvesednek, hogy mi zavar mostanság, így tud változtatni a hozzáállásán.
Páratlan: Ha szingli vagy, ideje változtatnod ezen a felálláson! Nem unod még, hogy az esték egyedül telnek, és hétvégén sincs kivel kiruccanni valahová? Az internetes társkeresés nem olyan reménytelen, mint elsőre tűnhet.

Tipp: A csillagállás segítségedre lesz tulajdonságaid javításában, képes leszel pozitív irányba változni.

Bak

Páros: Szerelem terén most nagyon nagy szükséged lesz arra, hogy kedvesed megerősítsen abban, hogy minden rendben van kettőtök közt. A benned lévő bizonytalanságot muszáj legyűrni!
Páratlan: Ha még magányosan telnek a napjaid, december második hétvégéje kiváló lehetőséget kínál a változásra! Ha viszont még szilveszterkor is egyedül vagy, a buliban majd tutira találkozol valakivel.

Tipp: Hajts végre néhány apró változást kinézetedben, lepd meg magad egy szebb külsővel.

Vízöntő

Páros: Érzelmek terén érdemes nagy dolgokon törnöd a fejed! Igenis vedd rá társadat arra, hogy új dolgokat próbáljatok ki, akár szerepjátékok formájában, vagy akár az ágyban...
Páratlan: Ha már van egy kiszemelted, de még nem mertél kezdeményezni, annak bizony éppen itt az ideje. Az illető annyira el van foglalva mindennapi teendőivel, hogy eddig nem vett észre, de ha jeleznél, azonnal reagálna.

Tipp: Helyezd a hangsúlyt a testiségre, nyerő leszel vele!

Halak

Páros: Párkapcsolatod most még szorosabbá válhat, csupán apró trükköket kell bevetned, hogy párodat újra és újra elcsábítsd. A kissé kihűlt kapcsolatot most tűzforróvá teheted.
Páratlan: Decemberben elsősorban a kalandoké lesz a főszerep, de ne utasítsd vissza ezeket, ugyanis az egyik esetében úgy megdobogtathatod a másik fél szívét, hogy soha többé nem akar majd elengedni.

Tipp: Légy különleges, távolságtartó, mégis szexisen vonzó, és mindent megkaphatsz!

Decemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101130-decemberi-horoszkop.htmlKabbala: a szex nem alantas ösztönhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101029-kabbala-a-szex-nem-alantas-oszton.htmlÍgy rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.