csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok fejében egy fantasztikus ötlet születhet meg a hét végén, a Nyilasoknak pedig érdemes lenne több időt tölteniük családi körben. Böngészd át hétvégi horoszkópunkat, hogy megtudd, mi vár rád december elején!

Kos

A szombati nap nem lesz olyan megszokott, mint amit vársz, sok a dolgod, ráadásul pár elfelejtett feladat is most juthat eszedbe, amit rendezni kell. Miután az utóbbi időben a félelem nem hagy nyugodni, a lemerült energiád éreztetheti hatását. Te sem gondoltad komolyan, hogy ezt sokáig csinálhatod, ugye?

Hétvégi tipp: Iktasd ki a félelem forrását. Ne halogasd, ne tologasd, ne dugd a fejed a homokba, mert magától úgysem oldódik meg semmi. Foglalkozz vele szombaton, vasárnap pedig csak pihenj.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Folyamatosan nyüstölöd a környezetedet, amit már egyre nehezebben tolerálnak. Hidd el, nem kell olyan görcsösen ragaszkodni semmihez. Mi van, ha nem mentek vásárolni, és mi történik akkor, ha szombaton nem a takarításé a főszerep? Semmi, igaz? Akkor próbálj meg egy kicsit lazítani, legalább hétvégén.

Hétvégi tipp: Ezen a két napon intézd úgy a dolgokat, ahogy szeretteid kívánják. Rendelj ebédet, vagy menjetek el együtt, és ne foglalkozz a kötelezettségeiddel.

Ikrek

Lehet, hogy unalmasnak tartod már a hétvégéidet. Kérdezd meg önmagadtól, hogy ugyan mitől is lenne más? Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy egy kicsit feldobd, kiszínesítsd, akkor ne várj csodát. A sült galamb nem létezik, ne is várd, hogy csak úgy a szádba repüljön.

Hétvégi tipp: Találj ki valamit, ami neked is és a szeretteidnek is jó, és azonnal állj is neki a szervezésnek. Vasárnapra tervezd, hogy a szombat legyen az ügyintézésé.


Rák

A hét végi nyugiban olyan isteni szikra pattanhat ki a fejedből, hogy alig bírsz majd a bőrödben maradni. Ugye nem terveztél semmit erre a két napra? Ha hajtod magad, nem lesz időd elmélkedni, és oda a jó ötlet! Pedig azzal komolyan megalapozhatod a jövődet.

Hétvégi tipp: Korábban is voltak már jó ötleteid, csak hiányzott a terv a megvalósításhoz. Eddig valahogy sehogy sem állt össze a kép, de most megtalálhatod a hiányzó láncszemet.


Oroszlán

Erő, energia... ezekben nincs hiány, az biztos. De jó ez neked? És a családtagjaidnak? Gondold végig, mert a nagy pörgésben lehet, hogy észre sem veszed az apróbb figyelmeztető jeleket, amik egy nagyobb családi konfliktus közeledtét jósolják.

Hétvégi tipp: Lehet, hogy tele vagy energiával, de nem biztos, hogy a többiek is ilyen állapotban vannak. Most még türelmesek, de nem sokáig. Lazíts, és foglalkozz velük egy kicsit.

Szűz

Már nagyon vártad a hétvégét, ami íme, el is érkezett. Örülj neki, és használd ki azokat a változásokat, amelyek szerelmi életedben lesznek. Most nem is kell munkával foglalkozni, csak és kizárólag az érzelmeiddel, a szíved választottjával.

Hétvégi tipp: A szinglik mindenféleképpen tervezzenek egy jó partit szombat estére, mert a hormonok csak úgy tombolnak ezen a hét végén. Ki tudja, lehet, hogy a nagy Ő-vel fogsz találkozni!

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Ugyan az egészségi állapotoddal minden rendben van, mégsem érzed magad száz százalékosnak. Már a szombat reggel úgy indul, hogy alig tudod magadat összekaparni. Ne ijedj meg, nincsen semmi komoly a háttérben, csupán a sok munka most érezteti hatását.

Hétvégi tipp: Szombat reggel, ha nem tudod magad összeszedni, ne erőltesd. Nem történik semmi, ha délig ágyban maradsz, és csak pihensz.


Skorpió

Ha nem leszel egy kicsit türelmesebb szeretteiddel, ezen a hét végén komoly konfliktus elé nézel. Kicsit fog vissza magad, nem kell morcoskodni velük, nem ők tehetnek arról, hogy hullafáradt vagy. Ha nem vállaltál volna annyi pluszfeladatot, most nem lennél ennyire kimerült.

Hétvégi tipp: Vond be családtagjaidat is egy közös punnyadásba. A hét közbeni nagy hajsza után egy kis pihenés, egy kis édes semmittevés mindenkinek jólesik.

Nyilas

Egy kicsit szeszélyes vagy, és ezt már otthon is szóvá teszik. Ahelyett, hogy felháborodnál, inkább gondold végig, hátha igazuk van. Mivel nyugis lesz a vasárnapod, úgyis lesz időd egy jó kis eszmefuttatásra. Jót fog tenni, majd meglátod.

Hétvégi tipp: Szombaton légy a családoddal, ne tervezz semmit erre a napra. Próbálj a kedvükbe járni, így vasárnap visszakapod majd mindazt a jót, amit te adtál.



Bak

Bár már te is érzed, hogy valami készülődik, mégsem teszel ellene semmit. Ha nem kommunikálsz családtagjaiddal, előbb-utóbb összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és most kivételesen nem te kerülsz ki a szócsatából győztesen.

Hétvégi tipp: Vásárolj be, és készíts finom vacsorát, vagy rendelj a legközelebbi étteremből, és este üljetek le egy asztalhoz. A gasztronómiai élvezetek közben a problémák megbeszélése is sokkal gördülékenyebb lesz.

Vízöntő

Készülj fel egy igen mozgalmas hétvégére. Valahogy mindenki most talál meg a kérésével, most hív fel a problémájával, most invitál egy kihagyhatatlan eseményre. Szinte darabokra fognak szedni. Kényes helyzet, ezért jobb, ha felkészülsz rá.

Hétvégi tipp: Készíts egy jó kis időbeosztást, és az alapján tervezd meg minden percedet. Így könnyebben átlátod majd a helyzetet.

Halak

A felelősség az felelősség. Miért vállaltál be olyan feladatokat, amikhez egyáltalán semmi kedved? Ha pedig megígérted, meg is kell csinálnod, ezt ne felejtsd el, mert különben szemrehányások kereszttüzében találhatod magad.

Hétvégi tipp: Ne ígérgess felelőtlenül. Mindenképpen gondold előtte végig, hogy teljesíteni tudod-e, és ha a legkisebb esély is megvan arra, hogy nem, inkább ne folyj bele.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Hóharcos vagy hókirálynő? Hóhoroszkópod elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101201-hoharcos-vagy-hokiralyno-hohoroszkopod-elarulja.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101130-decemberi-szerelmihoroszkop.htmlDecemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101130-decemberi-horoszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.