heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosokra nehéz napok várnak, a Rákok pedig visszatalálnak régi önmagukhoz. Neked mit tartogatnak a hétre a csillagok?

KOS

Nehéz, leterhelő napok állnak előtted, energiád fogyóban lesz, problémás feladatokkal kell szembenézned, különösen munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatban. Tulajdonképpen ez nem szokatlan dolog, hiszen újra és újra megtörténik ez veled, csak szeretnéd, ha egyre ritkábban esne meg. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot rád sóznak, amelynek elvégzésére mások képtelenek. Nem jársz messze az igazságtól, hisz jó munkaerő vagy, de ezzel dicsérnek téged.

Tipp: A lázadást hagyd máskorra, most csak cselekedj!

iStockPhoto
iStockPhoto

BIKA

Furcsa szituációk, érthetetlen viták nehezítik a hetedet egészen szerdáig, sok lehet benned a harag, az indulat, és mindez a feszültség talán leginkább a munkahelyi kapcsolataidban okozhat kellemetlenségeket. Úgy érezheted, kihasználnak, erkölcsileg, sőt anyagilag egyaránt - s ez bizony nagyon nem esik jól. Az ezzel együtt járó lelki tusáid fájdalommal tölthetnek el, azonban gondolj arra, hogy bármikor fordulhat a kocka, és az nevet igazán, aki a végén nevet. Igaz?

Tipp: A gondjaidat ne vidd haza, a családod igazán nem tehet semmiről!

IKREK

Hétfőn és kedden nem leszel túl jó kedvedben, nehezen tolerálsz másokat, főleg, ha hirtelen döntéseket akarnak a nyakadba sózni. Igazi antiszociális személyiség válik belőled néhány napra, s a rendszeres hangulatváltozásokkal való küzdelem erőtlenné is tesz. Emellett egyáltalán nem leszel megértő másokkal szemben. Általában nagyon erős kompromisszumkészség jellemez, azonban ez most hiányzik belőled. Minden vágyad az lesz a hét második felében, hogy hagyjanak már végre békén egy kicsit.

Tipp: Ha teheted, utazz el pár napra, és pihend ki magad.

RÁK

Élvezed az adventet, a karácsonyi forgatagot, ráadásul erőd teljében vagy, kicsattansz az energiától, és újra rátalálsz régi önmagadra, arra, aki még valamikor szeptemberben veszett el... A benned rejlő tartalékokat bármire felhasználhatod, tedd azt, amire csak vágysz! Tulajdonképpen akkor tennéd a legjobban, ha egy konkrét dologra irányítanád ezt a hatalmas mennyiségű pozitív energiát. Ismét magasra állítod a mércét, s elvárod magadtól, hogy a legjobb eredményeket érd el. Emellett környezetedben is támogatásra lelsz, így sikeres hetet fogsz zárni.

Tipp: Készíts saját magad ajándékokat, nem kell mindent a boltban megvenni.

OROSZLÁN

Bár egyáltalán nem számítasz rá, mégis érdekes fordulatok jöhetnek az év utolsó havában, szinte ragyogsz, tele vagy pozitív energiákkal, intellektusod és a személyes vonzerőd hatalmas, mindenkit levehetsz a lábáról. Bármit elérhetsz, akár gyökerestül megváltoztathatod az életed. Légy talpraesett, vedd számba régi terveid, sőt, néhányba vágj is bele mihamarabb. Most mindent könnyedén átlátsz, az esetleges problémákat hatékonyan és gyorsan oldod meg.

Tipp: Ha valaki segítséget kér tőled, ne mondj nemet!

SZŰZ

Magad sem érted, mi történik veled, de hidd el, mindenre van megoldás. Furcsa, meglehetősen negatív energiák, harag, bosszúság halmozódott fel benned, s ezektől bizony mihamarabb meg kell szabadulnod. Ne feledd, hogy olyan ember vagy, akinek sok fát lehet vágni a hátán, de most elszakadhat a fonál, s megállíthatatlanná válsz. Ideje, hogy felszabaduljanak benned az indulatok, de ezt ne konfliktusokkal add ki magadból, inkább csak egymagad törj össze néhány poharat. Egészen felszabadulhatsz tőle!

Tipp: Úgyis vágytál már egy új étkészletre, nem igaz? Karácsony előtt ideje lecserélni!

iStockPhoto
iStockPhoto

MÉRLEG

Az adventi forgatag, a karácsonyra való felkészülés igen érdekes váltást hozhat az életedben. Újra képes leszel kifinomultan kommunikálni környezeteddel, hisz előfordult az elmúlt időszakban, hogy számos félreértésbe, kisebb vitákba keveredtél. Egyre közeledve a karácsonyhoz ismét sokkal könnyebben megoldod a gondjaidat, tisztábban látod a lehetőségeidet. Kissé összekuszálódott lelkivilágod szépen helyrerázódik, megszűnnek a kételyeid.

Tipp: Ne csak másokat, hanem kivételesen magadat is lepd meg valamivel szentestére.

SKORPIÓ

A hét első napjaiban figyelj oda arra, hogy ne bonyolódj bele semmilyen közös anyagi ügyletbe barátaiddal, ismerőseiddel, de még családtagoddal sem! Ne ugorj bele látványosnak tűnő üzleti ügyekbe, ne is adj kölcsön senkinek, mondj nemet mindenre. Mivel érzelmi szálak is belekeveredhetnek ebbe a lehetőségbe, nemcsak rosszul végződhet a dolog, hanem nagyon nagy lelki csalódáson is áteshetsz. Merj nemet mondani, különben könnyen kihasználhatnak.

Tipp: A bátorság szerencsét hoz, állj ki önmagadért!

NYILAS

A hét első felében több olyan váratlan esemény is megtörténhet veled, melyek rávilágítanak arra, hogy bizony egyáltalán nem vagy tisztában a saját lehetőségeiddel vagy épp korlátaiddal. Most bármilyen apró-cseprő problémádat megoldhatnád, de mégse mersz belevágni még az egyszerűbbek lebonyolításába sem. Kollégáid és családod is nehéz feladatok elé állít, és sajnos nem halogathatod a megoldást a következő hétig, vagy netán januárig...

Tipp: Ismerd fel, hogy rengeteg erő lakozik benned, és használd ki most!

BAK

Változásra, felpörgetett mindennapokra vágysz, munka, karrier, sőt még különféle emberi kapcsolataid terén is. Szeretnél egy kis hatalmat, több befolyást és szabadságot, még több lehetőséget magadnak, ami érthető, de miért pont most? Azért, mert az elmúlt hetekben nem tudtad úgy kiélni magad és szabad utat engedni vágyaidnak, ahogy igazán szeretted volna. Leginkább munkád területén szeretnél több lehetőséget kapni, netán több fizetést és elismerést, de ennek most nincs itt az ideje.

Tipp: Légy kicsit türelmesebb, foglalkozz a szeretet ünnepével.

VÍZÖNTŐ

Magad sem tudod, mi bajod, de némi bizonytalanság uralkodik rajtad ezekben a napokban, úgy érezheted, nem találod a helyed, valami nem stimmel. Megfordulhat a fejedben a munkahelyváltás gondolata is, de ne hozz hirtelen döntést. Amennyiben utánanézel, és kapsz másik ajánlatot, alaposan fontold meg, de persze, ha tényleg minden klappol, akkor akár el is fogadhatod. Félelmeid ellenére segítségre találhatsz, problémáidat beszéld meg családoddal is, kívülállóként nagyon jó tanácsokkal láthatnak el, és támogatnak ötleteid megvalósításában.

Tipp: Tedd meg az első lépést a változtatás felé, de mindent fontolj meg alaposan!

HALAK

Az előtted álló héten bármit elérhetsz, akármit megtehetsz, amit csak szeretnél, munkában, karrier területén, érzelmek terén egyaránt. Tele vagy energiával, dinamizmusod lenyűgözi a környezetedben élő embereket, megvan a kellő erőd és motivációd arra, hogy könnyedén, erőlködés nélkül sokkal jobbá tedd az életedet, sőt akár szeretteidét is. A megfelelő eszközeid is megvannak hozzá: gondolataid szárnyalnak, gyorsan és rafináltan lelsz rá a jó megoldásokra.

Tipp: Gondold át a terveidet, s vágj bele valaminek a közepébe.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Nagy ajándékhoroszkóp - Tudd meg, mire vágynak a szeretteid!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101210-nagy-ajandekhoroszkop-tudd-meg-mire-vagynak-szeretteid.htmlMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101206-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101130-decemberi-szerelmihoroszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.