Nagy ajándékhoroszkóp - Tudd meg, mire vágynak a szeretteid!

karácsony csillagjegy ajándék horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb adni, mint kapni. Éppen ezért nem mindegy, hogy mivel leped meg a szeretteidet. Ha tanácstalan vagy, keresd ki csillagjegyüket, és máris könnyebb lesz megtalálni az ideális karácsonyi ajándékot anyunak, apunak, a gyerekeknek, a kedvesednek, a testvérednek, a barátnődnek vagy a főnöködnek.

Mire vágyik egy Kos?

Ha egy Kost szeretnél megajándékozni, tartsd szem előtt, hogy egy igazi energiabombának keresed a tökéletes meglepetést. Az érzelmes zenei CD-t, a romantikus DVD-t, a giccses lakberendezési díszeket és a csokoládét azonnal felejtsd el, keresgélj helyette inkább a sportszerek között. Például egy új snowboarddal vagy inline-görkorival te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy csúcsformában maradjon. Ugyanilyen szuper ajándék lehet egy kondibérlet a kedvenc fitnesztermébe, de a legmodernebb bringára való kilométerszámlálóval sem lőhetsz mellé. Örömet szerezhetsz még egy pár divatos túrabakanccsal, sporttáskával vagy sídzsekivel is.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mire vágyik egy Bika?

Ha egy Bikát szeretnél megajándékozni, gondolkozz praktikusan, kivételesen nem baj, ha valami hasznos ajándékra költöd a pénzedet. Bármilyen konyhai eszközt boldogan fejt majd ki a csomagoló papírból, lehet az kávéfőzőgép, melegszendvicssütő vagy gyümölcscentrifuga. Egy receptkönyv vagy DVD, de egy ajándékkosár különleges fűszerekből összeállítva sem lehet rossz választás, egy igazi hobbiszakácsot hasonló meglepetésekkel könnyű elkápráztatni. A szép, de teljesen használhatatlan meglepetések viszont nem aratnak nála sikert, hamar egy fiók aljára kerülnek, de lehet, jövőre továbbadja ezeket...

Mire vágyik egy Ikrek?

Ha egy Ikreket szeretnél megajándékozni, akkor egyszerre van könnyű és nagyon nehéz dolgod. Ő ugyanis annyi mindennek örülhet, annyi minden érdekli, hogy roppant sokáig tart majd a választás. Egy új mobiltelefonnal vagy laptoppal a legkisebb az esélyed a tévedésre, de bármilyen technikai csodának nagy sikere lehet. Mivel lételeme az utazás egy külföldi úttal, de egy úti könyvvel vagy albummal is elragadtatást csalhatsz az ajkára. Egy fényképezőgép vagy videokamera megvásárlása sem lesz tévedés. Ha csak valami apróságot keresel neki, lepd meg egy izgalmas és elgondolkodtató társasjátékkal vagy kedvenc énekese legújabb CD-jével.

Mire vágyik egy Rák?

Ha egy Rákot szeretnél megajándékozni, lepd meg valami romantikussal. Egy csobogó szobai szökőkút vagy ennek kerti változata igazán jó választás, de bármilyen kényelmes kisbútor vagy hangulatos dísztárgy is nyerő ötlet - szép vázák, illatos gyertyák, puha és színes díszpárnák stb. Fontos, hogy a túl modern stílusú vagy férfias darabokkal nem tud mit kezdeni. Szereti még a hangulatos, romantikus zenéket és filmeket is, színház- vagy koncertjegyekkel sem lősz mellé. Ha saját kezűleg készítesz neki személyes ajándékot, rajzolsz, festesz, verset írsz, vagy fényképalbumot állítasz össze, örökre a szívébe zár majd.

Mire vágyik egy Oroszlán?

Ha egy Oroszlánt szeretnél meglepni, mindenképpen valamilyen fényűző ajándékot kell választanod. Az ékszer mindig jó választás a számára, de egy szép karórát is nagyra értékel majd. De nehogy azt hidd, hogy csak a drága meglepetések teszik boldoggá, a lényeg nem az árán, hanem az (eszmei) értéken van. Szereti a szép dolgokat, szép ruhákat, szép cipőket, szép könyveket, szép bútorokat és szép tárgyakat. Szeret kimozdulni otthonról, egy éttermi meghívó, múzeumi belépő, koncert- vagy színházjegy is boldoggá teheti. A lényeg, hogy a csomagolás is kellően csillogó, díszes és egyedi legyen.

Mire vágyik egy Szűz?

Ha egy Szüzet szeretnél meglepni, csakis valamilyen szellemes ajándékkal teheted boldoggá. Könyv, az olvasnivalónak biztosan örülni fog, a könnyed és elgondolkodtató olvasmányokat éppúgy szereti, mint a gazdagon illusztrált kiadványokat. CD vagy DVD, zene, film, klasszikusok, koncertfelvétel, hangos könyv, szintén neki való ajándék lehet. A ruhákkal, kiegészítőkkel, ékszerekkel vagy parfümökkel sem okozol neki csalódást. Fontos, hogy a külcsínre is nagy figyelmet kell fordítanod, nem elég, ha bedobod egy ajándékzacskóba, hanem bizony csomagolnod kell, méghozzá díszesen.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mire vágyik egy Mérleg?

Ha egy Mérleget szeretnél meglepni, valami ínyencséget kell kitalálnod - nemcsak finomság értelemben. Szereti a szép dolgokat, a szép tárgyakat, de az ízlésesség szigorú határain belül, csak semmi giccs! Egy művészi porcelán vagy egy karcsú pezsgős pohárkészlet biztosan sikert arat. Egy szép, modern festménnyel vagy kisplasztikával is boldoggá lehet tenni. Igazi műértő, a bóvlit azonnal kiszúrja. A szép zene és a divat is közel állnak a szívéhez, ékszereknek, CD-knek vagy ruháknak is nagyon tud örülni. A tökéletes ajándék azonban egy gazdagon illusztrált művészeti album, amit gyakran és élvezettel fog lapozgatni.

Mire vágyik egy Skorpió?

Ha egy Skorpiót szeretnél meglepni, könnyű dolgod lesz. Ő már attól is boldog, hogy karácsony van, együtt a család, az asztalon finom ételek vannak és mindenki örül. Őt az általános és elcsépelt ajándékokkal is elérzékenyítheted. Könyv: szereti az izgalmas krimiket, a fordulatos regényeket, még a romantikus olvasmányokat is. Ruha és ékszer: az egyszerű ruhadarabokat szereti, klasszikus fekete vagy fehér rucikat, amiket annál feltűnőbb ékszerekkel, kiegészítőkkel dob fel és tesz egészen egyedivé. Igazán boldoggá azonban egy névre szóló naplóval és hozzáillő tollal teheted, amivel papírra vetheti (nem) hétköznapi kalandjait.

Mire vágyik egy Nyilas?

Ha egy Nyilast szeretnél meglepni, gondolkozz valami különlegesben, valami egzotikusban, valami fantáziadúsban. Például rejts el egy egzotikus gyümölcskosárban egy meghívást egy keleti vagy afrikai étterembe. Vagy vegyél neki nyelvkönyveket, fizesd be egy tanfolyamra, ahol ritka nyelveket tanulhat. De egy szuper utazás vagy kalandtúra sem rossz ötlet. Ha férfi, ha nő, akit meg akarsz ajándékozni, elájul majd egy extrém sport kipróbálásának lehetőségétől is. Ha esetleg te nem vagy elég kalandvágyó egy ilyen meglepetéshez, válassz izgalmas könyvet, színes fényképalbumot vagy trendi ruhát.

Mire vágyik egy Bak?

Ha egy Baknak szeretnél meglepetést szerezni, látszólag nem lesz könnyű dolgod. Mert ő nem az a sírvafakadó, örömkönnyeket ejtő, örömtől ugráló típus, persze ez nem azt jelenti, hogy nem hatódik meg az ajándékodtól. Nagyon boldoggá teheted például egy divatos karórával vagy egy szép tollkészlettel. Ebből is látszik, hogy a hagyományos meglepetéseket szereti, semmi feltűnés, semmi rikítás - inkább letisztult formák és visszafogott árnyalatok. A tömegtermékek helyett mindenképpen klasszikusat válassz! Szívesen veszi a kézműves ajándékokat is, például egy táskát vagy valami eredeti lakberendezési tárgyat.

Mire vágyik egy Vízöntő?

Ha egy Vízöntőt szeretnél meglepni, válassz valami teljesen szokatlant és hihetetlent, amit senki másnak nem vennél, aminek senki más nem örülne. Például búvárfelszerelés ugyan kinek kellene karácsonyra? A Vízöntőnek! De egy koktélkeverő készlettől is tűzbe jön, vagy egy woktól és a hozzá tartozó receptektől is lázba jön. Azokat a modern művészeti alkotásokat, amikre mások furcsán néznek, azonnal szerezd be neki! Imádja a technika vívmányait is, lepd meg egy MP4-lejátszóval, egy új laptoppal esetleg egy játékkonzollal. Könyvek közül csak egzotikus szakácskönyvek vagy autókról, felfedezésekről, találmányokról szóló albumok jöhetnek szóba.

Mire vágyik egy Halak?

Ha egy Halakat szeretnél meglepni, ki kell tenned magadért. Nagyon nagy örömet tudsz neki szerezni egy meditációs CD-vel vagy jóga DVD-vel, ehhez pedig illatgyertyák és füstölők is dukálnak. Masszázs-, uszoda- vagy fitneszbérlettel sem lőhetsz mellé. De bizonyára örülni fog egy tanfolyamnak is, ahol valamely képességét fejlesztheti, például főzősuliban vagy rajziskolában. Szereti a szép és kényelmes ruhákat is, egy meleg garbóval vagy vastag zoknival is lekenyerezheted. Ha ezek egyike sem nyerte el a tetszésedet, lepd meg egy gyönyörűen berendezett akváriummal és szép színes halakkal. Van-e ennél csodásabb ajándék egy Halaknak?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.htmlKelta horoszkóp - Milyen állat rejlik benned?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101018-kelta-horoszkop-milyen-allat-rejlik-benned.htmlMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101206-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.