Steiner Kristóf: Angyal párducmintás szárnyakkal

karácsony London Angyal ezotéria Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angyalok. Bár képzeletünkben hófehér szárnyakkal, glóriával a fejükön szállnak le hozzánk, ők azok, akik barátok, ellenségek, koldusok, idegenek képében jelennek meg előttünk, és ha nem vesszük észre, hogy üzenetet hoztak nekünk, egy pillanat alatt messzire repülnek... és talán soha többé nem látjuk őket.

iStockPhoto
iStockPhoto

Még ki sem világosodott, amikor a Budapest-London járaton ülve egy női hang kezdett ébresztgetni. "Jó reggelt!" - mosolygott rám egy pirospozsgás arc, szinte intim közelségből. A lány ocelotmintás leggingst és ehhez passzoló mellényt viselt, és olyan erős parfümillata volt, mintha egy parfüméria hivatásos terméktesztelője volna. Ekkor még nem sejtettem, hogy egészen más a hivatása az én életemben.

"Te vagy Kristóf, igaz?" - szólt, én pedig még mindig félálomban kipréseltem magamból egy igent, ez pedig - mint utóbb kiderült - felért egy házassági szerződés aláírásával. Detti - mert ez volt a neve - belekezdett az első történetébe, majd a következőbe, majd a sokadikba... szakadatlanul beszélt és beszélt, én pedig eleinte igyekeztem követni őt, ám hamarosan már csak bágyadtan mosolyogtam, míg végül feladtam, és megkértem, hogy hagyjon aludni. Napok óta nem pihentem ki magam: minden éjszakát írással töltöttem a januári lapzárták miatt. Egy darabig gyakorlatilag halottnak tettettem magam, és azon méltatlankodtam magamban, miért nem hagy békén ez a vadidegen, majd álomba bosszankodtam magam. Mire felébredtem, már nem volt mellettem: az utasok szinte mind elhagyták a fedélzetet, így én is felkaptam a kabátomat, és kiléptem a gépből a szakadó hóesésbe.

iStockPhoto
iStockPhoto





iStockPhoto
iStockPhoto

Egy hét telt el azóta, és nem múlik el nap, hogy ne gondolnék a lányra, aki minden lehetséges eszközzel azt üzente nekem, hogy ezalatt a rövidke idő alatt, amit együtt töltünk, gondoskodjak róla. Szüksége volt rám, én pedig ingerülten kizártam őt a világomból. Egy angyal volt, akit nekem küldött az ég, hogy rájöjjek: hiába ásom bele magam a kabbala bölcsességébe, és zagyválok a kollektív felelősségvállalásról, a mindennapi életben sokkal nehezebb spirituálisnak lenni, mint elméletben. Emlékeztetett arra, milyen óriási különbség van az önzés és a szeretet között. Van egy cédulám odafenn "segítségadás elmulasztása" felirattal. Titokban abban reménykedem, hogy talán eljut hozzá ez az üzenet, vagy hogy olvasva a soraimat valaki a fejéhez kap: "Ó, hiszen én jól ismerem ezt a lányt!", és valahogyan tudtomra adja, hogy nem veszett el az én párducmintás szárnyakat viselő angyalom.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Steiner Kristóf: Egy szál gyertya és a lélek lángjaihttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101120-steiner-kristof-egy-szal-gyertya-es-a-lelek-langjai.htmlMúzsák csókjai - neked ki a példaképed?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101115-muzsak-csokjai-neked-ki-a-peldakeped.htmlTitkos bölcsességre tanít a Kabbala!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101029-titkos-bolcsessegre-tanit-a-kabbala.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.